Môžte odporučiť aj konkrétnu značku? My sme doteraz používali detské tuhé mydlo, len teraz prechádzame na samostatné sprchovanie a je jednoduchšie vytlačiť na hubku gél(dobré pení) a umyť sa, ako bojovať s tuhým mydlom. Ďakujem
my od narodenia používame Johnson, a som spokojná. Dobre znášajú aj kozmetiku od Avonu, to sú sprchové gély a pena do kúpeľa v jednom 🙂
tuhé mydlo, tekuté by som nestačila kupova´t
my pouzivame akekolvek...nezalazi na znacke...aky detsky sampon ci sprchovy gel pre deti v obchode maju, taky kupim
Mydlo ma syncek tuhe bupi...to pouziva len na umyvanie ruk pri umyvadle.sprchuje sa sprchovym gelom schauma,alebo oli.mal aj sprchac niveu,len mal z toho suchsiu pokozku...
tak deti ako aj ja pouzivame sanexo 0% - bez parabenov, bez ftalatov, bez kolorantov, bez phenoxyethanol -
Mladsia pouziva detsky sprchac od Avonu. Vytesuje sa ako pekne vonia.
Hipp
normalne aky dojde pod ruku a problemy ziadne. ale v lidli teraz maju sampon pre deti, nespomeniem si ako sa vola a paradne sa po nom rozcesavaju vlasy, nestipe v ociach, pekne voni a da sa s tym umyt cele telo bez nejakych reakcii. velmi som bola spokojna. sak vlastne lidl ma jednu z naj kozmetik, tam sa nebojim kupovat.
Ja som dcerku umyvala od narodenia tuhym syndetom Seba med baby, asi v 3 rokoch sme presli na umyvaciu emulziu tejto znacky a vyhovovalo jej to doteraz, kym sa jej nezhorsil ekzem :/ Takze teraz pouzivame len tuhu umyvaciu kocku A-derma... Kym sme pouzivali ten sprchacik Seba med, tiez som ho nestacila kupovat. Len co som vytiahla nohy z kupelne, uz ho mala liala do vody alebo nim umyvala vlasy morskej panne.
my pouzivame Bupi penu, ale straaasne rychlo sa mina.... 😅
U nás je jednotka kozmetika Töpfer, odvtedy ako sme vyskúšali, už sme nemenili 🙂 Je to čistá, prírodná kozmetika a cenovo dostupná. Za mňa veľká spokojnosť.
ja mam teda prvacika,ale pouziva to co my...teda co kupim,co je v akcii,co mi vonia 😉 na znacke nezalezi,ale teda nekupujem take tie najlacnejsie,teraz mame Radox,krasne voni 😉
Dlho sme používali hipp kozmetiku ale teraz sme postupne prešli na sprcháče s obrázkami - spiderman, mimoni a podobne. Ja ich objednávam cez notino.sk
Nechtikove vsetky pripravky od Weledy, specialne pre babatka vyrobena cista prirodna kvalitna kozmetika 🙂 Mam same dobre skusenosti, pre seba i pre babatko
Tiež sa radšej stále držím bábatkovskej kozmetiky, hoci syn má už 6 rokov. A myslím, že mu to určite neublíži
naši drobci si vyberajú sprcháče už sami - momentálne tiež frčíme na mimoňoch 🙂
u nas stale bupi mydlo, tuhe...tekute by liali hlava nehlava...zvladnu si namydlit ruky tuhym pri beznom umyvani ruk, zvladnu sa namydlit tuhym aj pri sprchovani....