Aké sprchové gély používajú vaši škôlkári a mladší školáci?

cucu2
15. jún 2015

Môžte odporučiť aj konkrétnu značku? My sme doteraz používali detské tuhé mydlo, len teraz prechádzame na samostatné sprchovanie a je jednoduchšie vytlačiť na hubku gél(dobré pení) a umyť sa, ako bojovať s tuhým mydlom. Ďakujem

jasminet
15. jún 2015

u nas stale bupi mydlo, tuhe...tekute by liali hlava nehlava...zvladnu si namydlit ruky tuhym pri beznom umyvani ruk, zvladnu sa namydlit tuhym aj pri sprchovani....

marika39
15. jún 2015

my od narodenia používame Johnson, a som spokojná. Dobre znášajú aj kozmetiku od Avonu, to sú sprchové gély a pena do kúpeľa v jednom 🙂

bonaqa2013
15. jún 2015

tuhé mydlo, tekuté by som nestačila kupova´t

simusska
15. jún 2015

my pouzivame akekolvek...nezalazi na znacke...aky detsky sampon ci sprchovy gel pre deti v obchode maju, taky kupim

lejlla
15. jún 2015

Mydlo ma syncek tuhe bupi...to pouziva len na umyvanie ruk pri umyvadle.sprchuje sa sprchovym gelom schauma,alebo oli.mal aj sprchac niveu,len mal z toho suchsiu pokozku...

prasiatko30
15. jún 2015

tak deti ako aj ja pouzivame sanexo 0% - bez parabenov, bez ftalatov, bez kolorantov, bez phenoxyethanol -

tento -http://www.sanex.es/sanex-zero-eco-pack

simsalabim
15. jún 2015

Mladsia pouziva detsky sprchac od Avonu. Vytesuje sa ako pekne vonia.

atreyu
15. jún 2015

Hipp

mawka
15. jún 2015

normalne aky dojde pod ruku a problemy ziadne. ale v lidli teraz maju sampon pre deti, nespomeniem si ako sa vola a paradne sa po nom rozcesavaju vlasy, nestipe v ociach, pekne voni a da sa s tym umyt cele telo bez nejakych reakcii. velmi som bola spokojna. sak vlastne lidl ma jednu z naj kozmetik, tam sa nebojim kupovat.

seahorse27
15. jún 2015

Ja som dcerku umyvala od narodenia tuhym syndetom Seba med baby, asi v 3 rokoch sme presli na umyvaciu emulziu tejto znacky a vyhovovalo jej to doteraz, kym sa jej nezhorsil ekzem :/ Takze teraz pouzivame len tuhu umyvaciu kocku A-derma... Kym sme pouzivali ten sprchacik Seba med, tiez som ho nestacila kupovat. Len co som vytiahla nohy z kupelne, uz ho mala liala do vody alebo nim umyvala vlasy morskej panne.

liwka
15. jún 2015

malá je ekzematička, takže nekupujem čokoľvek, osvedčila sa nám značka BUPI a detské sprcháče od FA, príp. šampónik od SHAUMA alebo od Garnier- a fantasticky vonia 😀

ajka30
15. jún 2015

my pouzivame Bupi penu, ale straaasne rychlo sa mina.... 😅

tessien
21. jún 2015

U nás je jednotka kozmetika Töpfer, odvtedy ako sme vyskúšali, už sme nemenili 🙂 Je to čistá, prírodná kozmetika a cenovo dostupná. Za mňa veľká spokojnosť.

anelehka
21. jún 2015

ja mam teda prvacika,ale pouziva to co my...teda co kupim,co je v akcii,co mi vonia 😉 na znacke nezalezi,ale teda nekupujem take tie najlacnejsie,teraz mame Radox,krasne voni 😉

zabka788
12. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Dlho sme používali hipp kozmetiku ale teraz sme postupne prešli na sprcháče s obrázkami - spiderman, mimoni a podobne. Ja ich objednávam cez notino.sk

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akzujs
18. jan 2017
Používateľ akzujs je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od akzujs.

Nechtikove vsetky pripravky od Weledy, specialne pre babatka vyrobena cista prirodna kvalitna kozmetika 🙂 Mam same dobre skusenosti, pre seba i pre babatko

julinka29
19. jan 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Tiež sa radšej stále držím bábatkovskej kozmetiky, hoci syn má už 6 rokov. A myslím, že mu to určite neublíži

lenkaemka
19. jan 2017

@liwka to Fa-čko je super a pekne vonia 🙂

anulienkalenka
23. jan 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

naši drobci si vyberajú sprcháče už sami - momentálne tiež frčíme na mimoňoch 🙂