ahojte maminy. ake mate skusenosti s oteplovackami pre 2 rocne deticky?
myslim ci overal, ci na traky ci bez trakov a k tomu bunda. sme cerstvo bez plienky a rozmyslam ako budeme cikat a ako taketo veci najlepsie ficia vonku 😅
a mate nejake skusenosti s konkretnymi znackami? chcem nieco kvalitne a super teplucke. na nete je toho kopec a nejak sa v tom neviem vyznat. vacsina znaciek je pre mna neznama 😒 nechcem urcite kupit nejaky cinsky smejd 🤐
My sme približne v tom veku mali oteplovačky HM, bez trakov. Zapínali sa na taký ten cvokový gombík a boli sme spokojní. Nepadali, boli teplučké, pohodlné. Asi by som volila bez trakov, keď treba cikať. Z praktického hľadiska je to asi lepšie. I keď ja som oteplováky dávala fakt len von do snehu, na prechádzky. Keď sme išli len do auta a niekam k lekárovi, na návštevu, na nákupy, že som vedela, že nebudeme sa zdržiavať dlhšie vonku, dala som spodky a zateplené gate. Z praktického hľadiska som kupovala tiež spodky v hm, sú príjemné a stačí vymeniť ponožku, môže nosiť aj trikrát, zatiaľ čo pančuchy treba kvôli ten "ponožkovej" časti po jednom použití prať.
ja som kupila beztrakove na gumku. my trakove ani overal nemozeme lebo nasej je vsetko kratke cez trup a nohavice dlhe, takze som ani inu volbu nemala. a pride mi to praktickejsie pri cikani, a kvoli krizom dam dlhsiu bundu.
my sme kupili s trakmi, co sa lahko odopinaju..overal by bol neprakticky kvoli cikaniu a take do pasa by mu asi padali, lebo je skor chudy ako tucny a tiez aby mu sneh sa tam nenasypal. Uvidime v praxi ako sa osvedcia 😉
nasla som na nete kombinezky a oteplovaky znacky topolino. nemate aj s tym nejake skusenosti. nasla som od nich jeden krasny pre dievcatka 😀 . ale asi kupim oteplovaky s bundickou
@nikanko Ahoj, tak ja pre dvojrocnu som mala a teraz mam tiez (su rok po sebe, takze ten isty 🙂 ) overal, velmi kvalitny Northland. Ale je trosku problem pri cikani, ale zasa najlepsi kvoli zakrytiu celeho tela. A 3 -rocna ma uz oteplovacky na traky s vyvysenym chrbtom s bundou, kupila som minuly rok v zlavach v Intersporte, prvkrat znacku ColorKids - a je super, nepremokave do 5000, windproof a vsetko to.... ale je to trosku drahsie. Takze mozno by som uz kupovala takto kvalitne oteplovacky s bundou. Aj ked v overale je mala rozkosna 🙂
@nikanko tiez som nad tym rozmyslala pri kupe oteplovaciek...kupila som len na gumu bez trakov lebo maly sa vacsinou pyta cikat uz ked naozaj treba a kym by som ho vyzliekla z trakov tak by uz zrejme bolo pozde 😝 😅
ale mame aj overal,,takze uvidime ako pojde cez zimu 😉