Ahojte mamičky a budúce mamičky, obraciam sa na Vás o radu. Kúpila som kôš na plienky z druhej ruky a teraz neviem aké náplne mám do ňho kúpiť. Jedná sa o kôš značky sangenic viď foto.Vopred ďakujem za odpovede.
@eeffka Milá pani,uštipačné poznámky si radšej nechajte pre seba, o tie ja nestojím.Slušne som sa opýtala tak očakávam aj slušnú odpoveď.Pre vás možno zbytočnosť pre mňa nie a vôbec neviem o tom,že sme si potykali. Prajem pekný zvyšok dňa
@akronop prepacte ale pise sa tam ze tie sacky univerzalne niesu
Pozri v obchode podla litrov,alebo na internete podla znacky.Mozno to je zbytocnost, ale ked si to mamicka chcela kupit,je to jej vec... Boze dievcata,zeny,maminy budte trosku tolerantne voci druhym.
pomoc. kolko plienok chces mat v tom kosi naraz a ako dlho preboha, ze ti treba specialne antisepticke protizapachove sacky?
pozri litre na kosi a kup ktorekolvek sacky po 1 eure v obchode. aj tak to budes nakoniec vyhadzovat denne.
a eeffke, napriek tomu, ze poukazala na hlupost tejto otazky, sa patri slusne podakovat. nie sa to tu snazit zahrat do outu tym, ze sice ti cosi nasla, ale velkost nie je univerzalna.
och, ludia v poslednej dobe tolko vykrikuju nad tym, ze naco sa tolko ucit v skole, same zbytocnosti (dobre zeby nechceli, aby museli vediet len pisat svoje meno), ze vsak vsetko ostatne je na webe, ze maju uz aj ten mozog externy. a tu vidim jasny priklad.
daj temu zmazat. a bud rada, ze toto tiez ktosi neposunie na fb funradia, ako inu temu odtialto.
@2petruska8 pozri si original sangenic. Trosku pogugli. Ale tie su v porovnani s obycajnym "kosom" drahe.
Tiez som toho nazoru, ze je to zbytocnost. Ale ked uz si kupila, tak musis poskusat rozne sacky, ak nechces vyhadzovate prachy do vzduchu na original. Aj ked uz touto kupou si zbytocne minula prasule (aj ked z druhej ruky).
Inak vela zdaru. Tooolko roboty so, s prepacenim, zasratymi plienkami by som si fakt nerobila.
my mame tomme tippee kos a ano su drahe tie sacky ALE nesmrdi kos kedze kazda plienka sa "zabali" do toho velkeho sacku. segra kupuje pozriem lebo to vyzera ze mas rovnaky princip ako my ... inak ked sa nam minu original tak davame vonave sacky ale nezabalujeme kazdu plienku zvlast 😀
@janulik2008 ďakujem veľmi pekne 🙂 bojím sa kúpiť sáčky ktoré nie sú univerzálne :/ keďže to nestojí pár eur...A voňavé sáčky som si kúpila v DM tam vychádzali najlacnejšie uvidíme aké budu,keďže mám drobca ešte v brušku 🙂
@2petruska8 keby si vedela presny nazov lahsie by bolo ale je to tomme tippee kos len aky typ netusim ☹
@eeffka 🙈🤣 tuto do neba volajucu zbytocnost mam 2x jedna dole a druha na poschodi a kupila by som aj tretiu keby bolo treba, za mna perfektna vec👍
@janka1234567899 je tu uz starsia debata ale nazor som nezmenila, byvam v panelaku a plienky som vynasala aj 2x denne. Proste je to citit, a pride mi to nechutne skladovat 😁
co tak take ake tam patria? ak si schopna kupit si taku do nebavolajucu zbytocnost ako specialny kos na plienky urcite by si zvladla aj googlit
https://www.mall.sk/kose-plienky/tommeetippee-n...