Aké pyžamká dávate štvorročným slečnám?

anomois
1. feb 2022

Ahojte prosim poraďte aké pyzamka používate pre 3- 4 Ročne slečny s výškou cca 100cm?
Mala spi odokryta takže sme používali overalove Lindex ale tie sú len do 104 a už sú jej malé :(
Dvojdielne majú zas väčšinou krátky vrch a potom ma hole kríze :(
Dakujem

fiafia
1. feb 2022

@anomois Lidl alebo KiK majú pre deti aj väčšie čísla. Moja dcéra má 5 a nosí len overalove lebo prikrývku na sebe neznesie ☺️

majamat
1. feb 2022

@anomois v Bonprixe kupujem na spanie 11r dcere ( je drobnejsia ) overaly. nemaju chodidla,a le su to overaly. tiez vzdy spavala odkryta.

tat2016
1. feb 2022

@anomois mám 5 ročnú slečnu ktorá tiež spí len odkrytá overal nechce takže spí v nočnej košeli a tenkých teplákoch.

simca06022011
1. feb 2022

Tchibo pyzama, mali aj dost dlhe vrchy, alebo ak sa velmi vyhrna vrch, tak moze mat nocnu koselu a spodok z pyzamy/leginy. Ale teda s tchibom sme nemali problem. A nase babky nam pyzamy zakasavali do nohavic, iste na to mali dovod, mozes skusit.
ALebo body a na to nohavice pyzamove, to by este take velkosti mohli byt. Su aj overaly rozne ale to nam teda nevyhovovalo vobec na hole telo, plus ked bolo treba cikat tak to bolo neprakticke.

laura164
1. feb 2022

Moja sa odkopáva, kúpila som jej spací vak ale taký s nohami zo Sashe

hennyinnsbruck
1. feb 2022

2 dielne🤷🏼‍♀️Dlhy rukav

anomois
autor
3. feb 2022

@majamat jeeej ďakujem krásne tam by ma nenapadlo hľadať.... A ako sedia prosím veľkosti?

dominka63
3. feb 2022

@anomois hm 104by nebola tie sú veľké alebo aj lidl má

majamat
3. feb 2022

@anomois dcere vacsinou kupim vacsie, ale niekedy jej to je velke. no vobec jej to nevadi, vsak je to do postele. mam pocit, ze nie su uplne rovnako velke, zalezi od konkretneho overalu. mali sme ich uz niekolko

anomois
autor
3. feb 2022

@dominka63 z lidlu už mám jedno objednane a hmko ma na gombíky zapínanie na to nemám nervy 🙈

zuzubb007
3. feb 2022

No ja podobne na odokryty chrbat mam uplne nervy, bonprix overaly su perfektne uz roky len tie kupujem maju mega velkosti hadam do 15 rokov :D

1mina
3. feb 2022

davam dvojdielne lebo pri cikani v noci by som sa zblaznila ju do enjakeho overalu zapinat,,, ale niekedy kupim o cislo vacsie ze jej je tricko pod zadok :D