Ahojte, ake prve topanky ste zvolili vy? A co hovoríte na značku RAK? Mala ma 9m, uz si cupitka, tak chcem niečo na von. Potrebujem velkost 18 (11cm nôžku má) a vela značiek ma topanky vhodne na von az vacsie (ddstep, living kitzbuhel,..).
Este rozmyslam, ci nekúpiť az vel19, ved tak aktívnejšie von bude chodit cca o mesiac a to uz nôžka podrastie, ci?
Dakujem za rady
My sme mali Rak,spokojnost
@lllperko radsej nejake batefoot. Rak su zdravotne nevhodne, tvrde, nepriestranne pre prsty. Skus pozriet madarsku bf znacku Liliputi, alebo Yxy.
Tiez by som zacala nejakymi BF, ale treba podla velkosti, sirky nozky riesit. Napr. nas zacal chodit v 10 mes. a prve topanky mal mozno az po roku,kedze ziadne nechcel, chodil aj vonku v hrubych ponozkach 🙈😂 kludne moze mat na von aj capacky.
pozri freyco maju aj mensie a pozor nielen dlzku ale aj sirku je potrebne merat
Ja veľmi odporúčam protetika barefoot 🙂
Uplne prve boli pediped capacky - kozena podrazka, vrch vyzeral ako tenisky, takze babky ani netusili, ze dieta nenosi "spravne topanky = tvrde protetiky". Neskor som kupovala podla toho, co detom sadlo. Nozka sa im menila - postupne chudla, takze sme zacali na sirsich topankach a presli sme na normalne.
Určite potrebuješ vedieť aj šírku, nielen dĺžku. Ak už aktívne chodí, teda prejde viac krokov samé bez držania, zastaví sa, čupne, otočí, vtedy už je na čase kúpiť topánky. Ak ešte aktívne nechodí, postačia capačky. Aj ja odporúčam barefoot, hlavne ohybné a mäkké topánky. Náš mal veľmi široké nohy a ako jediné mu sadli Beda topánky.
Bf topanky. Lahke, ohybne, take capackove boli prvé. Vyber znacky podla dlzky a sirky nozky. Sedeli froddo prewalkers.nadmerok sa osvedcil maly.