Aké prvé topánky ste zvolili?

lllperko
15. apr 2022

Ahojte, ake prve topanky ste zvolili vy? A co hovoríte na značku RAK? Mala ma 9m, uz si cupitka, tak chcem niečo na von. Potrebujem velkost 18 (11cm nôžku má) a vela značiek ma topanky vhodne na von az vacsie (ddstep, living kitzbuhel,..).
Este rozmyslam, ci nekúpiť az vel19, ved tak aktívnejšie von bude chodit cca o mesiac a to uz nôžka podrastie, ci?
Dakujem za rady

enoula
15. apr 2022

Bf topanky. Lahke, ohybne, take capackove boli prvé. Vyber znacky podla dlzky a sirky nozky. Sedeli froddo prewalkers.nadmerok sa osvedcil maly.

riskoh
15. apr 2022

My sme mali Rak,spokojnost

zuzahajdulka
15. apr 2022

@lllperko radsej nejake batefoot. Rak su zdravotne nevhodne, tvrde, nepriestranne pre prsty. Skus pozriet madarsku bf znacku Liliputi, alebo Yxy.

ritalein
15. apr 2022

Tiez by som zacala nejakymi BF, ale treba podla velkosti, sirky nozky riesit. Napr. nas zacal chodit v 10 mes. a prve topanky mal mozno az po roku,kedze ziadne nechcel, chodil aj vonku v hrubych ponozkach 🙈😂 kludne moze mat na von aj capacky.

caroline_
15. apr 2022

@lllperko barefoot

jaroe
15. apr 2022

@lllperko capacky predsa

amonet
15. apr 2022

pozri freyco maju aj mensie a pozor nielen dlzku ale aj sirku je potrebne merat

zuzka1_zuzka1
15. apr 2022

Ja veľmi odporúčam protetika barefoot 🙂

sandri
15. apr 2022

Uplne prve boli pediped capacky - kozena podrazka, vrch vyzeral ako tenisky, takze babky ani netusili, ze dieta nenosi "spravne topanky = tvrde protetiky". Neskor som kupovala podla toho, co detom sadlo. Nozka sa im menila - postupne chudla, takze sme zacali na sirsich topankach a presli sme na normalne.

evaachesa
15. apr 2022

Určite potrebuješ vedieť aj šírku, nielen dĺžku. Ak už aktívne chodí, teda prejde viac krokov samé bez držania, zastaví sa, čupne, otočí, vtedy už je na čase kúpiť topánky. Ak ešte aktívne nechodí, postačia capačky. Aj ja odporúčam barefoot, hlavne ohybné a mäkké topánky. Náš mal veľmi široké nohy a ako jediné mu sadli Beda topánky.