Aké prvé topánky?

20. feb 2022

Pekný večer, aké konkrétné značky topánok odporúčate ako prvé? malý chodí od začiatku januára. Doma ma papučky RAK. Nechcem barefoot. Dakujem

tehotna40
20. feb 2022

Najprv sme kúpili rak topánočky, lebo sme mali aj my rak papucky, no mala ma trosku širšiu nožičku tak nám nesadli, kúpili sme protetika z mojalekaren.sk

pribinak
20. feb 2022

Superfit

autor
20. feb 2022

@tehotna40 dakujem. A keď si objednavala zo stránky, nebala si sa, že nebudú sedieť na nôžke?
@pribinak tie sa mi páčia

jasminka22
20. feb 2022

Mozem sa opytat preco doma davate papucky? My sme teraz kupili prve topanky protetika. Dr. nam kazal davat ortopedicke papuce aj doma na vpadnute clenky, fyzio zasa radi naboso. Tak sa neviem rozhodnut.

euka210
20. feb 2022

Rak, Wanda ked uz jarne

matovicova
21. feb 2022

Prvé topánky by mali byť určite šnurovacie, aby sa dobre nohe prispôsobili. Neodporúčam prvé topánky kupovať cez internet, radšej sa poraďte s predavačku v predajni. Nezabudnite, že nie je dôležita len dĺžka nohy, ale aj šírka. Napríklad tie superiť sú na úzku nohu...

nika3136
21. feb 2022

Kazde dieta ma inu nohu. Kup aj hocijake tvrde, rozhodnutie je na tebe, ked si si o tom dost nastudovala..... ale ked odmerias, ze noha tvojho dietata je sirsia ako dana topanka, asi to nie je uplne v poriadku, nie? Ak niekto napise konkretnu znacku, je to blbost. Zisti rozmery nohy, rozmery topanok a podla toho kup, rocne dieta ti nepovie, ze ho to tlaci

nika3136
21. feb 2022

@jasminka22
Neviem co chce dr vyriesit tymi ortopedickymi topankami.Umelo podoprie nohu dietata, na ktorej su svaly, kt. akurat zleniveju a nebudu sa zapajat pri chodzi. Fyzio radi dobre a este by som dodala, ze vpadnute clenky nie su len problemom noh, ale su sposobene napr.aj oslabenym svalstvom brucha, chrbta a zlym postavenim tela.. Treba riesit problem komplexne a spevnit telo, nie zasadrovat nohy

tehotna40
21. feb 2022

Dá sa bezplatne vrátiť takže žiadny problém. Ale našťastie sedeli.

jasminka22
21. feb 2022

@nika3136 dakujem pekne za odpoved