Hľadala som tu podobnú tému ale nenašla som... Chcela by som sa poradiť, aké prezuvky, resp. papuče mám dať svojej 15 mesačnej dcérke. Pekne chodí už od 1 roku, chôdzu má už stabilnú. Topánky kupujem zdravotné (protetika a pod.), ale neviem aké majú byť prezuvky na doma. V detskom obchode mi ponúkli nejaké poľské, ale nemali zvýšený nart, resp. iba veľmi málo, členok mali spevnený. A zasa nechce sa mi aj za prezuvky vyhadzovať 25e. Máte skúsenosť s nejakou konkrétnou značkou. V protetike mi povedali, že nemajú papučky, dala mi také topánočky ako letné sandálky. Tak poraďte prosím.
najlepšie prezuvky sú podľa mňa klasika - RaK, slovenská výroba a cenovo dstupné, dostupné sú v sieti obch. Reno. A keď sa môžem opýtať, dcérka má niečo s nôžkami že musíte nosiť zdravotnú obuv?
@zeytin ja davam na doma bud kozene capacky alebo chodi len v ponozkach alebo bosy ... pre detsku nohu a rozvoj chodze je to najlepsie
Na doma a vzdy ked sa da capacky alebo protismykove ponozky. Na chalupe, skolke a vsade kde su studene podlahy papucky RaK 😉
@zeytin tiez nosime tie menzestrove sandalkove papucky s otvorenou spicou aby sa nozicka menej potila 😉
su lahucke,maju aj mierne tvarovane chodidlo...u nas maju znacku RaK ale viem ze ich vyraba viacero firiem
@martincca Zdravotnou obuvou som myslela topanocky z Protetiky... Odporucilo mi ich viac ludi - vratane ortopeda,, ze su cenovo dostupne a velmi dobre pre vyvoj detskych noziciek. Ale nie, s nozickami nic nemame, vsetko je ok 😉
Pytam sa, lebo svagrinkin syn ma 1,5 roka a aj na doma mu kupuju zdravotne kozenne sandalky, vraj aby sa mu spravne vyvijala noha. Tak som chcela pocut viac nazorov.
my chodime doma iba v ponoztickach s protismykovym spodkom. a na navstevu si nosime papucky z tesca.
ja som najviac spokojna s uz vyssie spominanymi mencestrovymi papuckami od Batu ..vobec sa mu v tom nepoti nozicka . tiez som maleho nechavala iba v ponozkach pripadne v kozenych capackach ale znama ortopedicka mi povedala ze je to nevhodne pre dieta po tvrdom povrchu(podlaha) chodit bez papuciek
my nosíme sandálky na doma, podlamna dobre nozku vetraju,
pridavam sa k sandalkom. dcerka dostala drahe sandale od svagrinej ked sme isli na svadbu (geox), lebo v tom case ked sme boli, bolo uz po sandalovej sezone a teraz mi je luto, ze sa tak drahe sandale nevyuziju. takze kym jej z nich pdrastie nozka, vynosime ich namiesto papuciek. inak ale tiez bezne nosime tie od batu. ale snurovacie ak mozem poradit su lepsie ako iba tie nazuvacie. su pevnejsie a ak su nahodou o kustilincek vacsie, tak sa nevyzuvaju ako tie nasuchovacie. 😉
Ahoj my mame uz druhe od Batu klasicke menžestrove papucky,na boku so sponou.Velmi dobre sa mu v nich chodi.Stali tusim 7,50e. 😉