Aké plienky pre novorodenca?

22. okt 2024

Sú pampers najlepšie? S Lupilu,fred a flo alebo babylon ste spokojne?

stela567
22. okt 2024

Ani jedny. Sama chémia. Skúste Baby Baby soft. Sú slovenské, nebielené chlorom. Používame od narodenia

stela567
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gulicka277
22. okt 2024

Tak najlepšie bude keď ty vyskúšaš na bábätku tie plienky a budeš vedieť čo ti padne. Pampers sú to isté čo Lupilu za mňa nevidím tam rozdiel akurát cenový. Maťko precikal obe. Potom babylove sú za mňa fajn cenovo dostupné čas od času keď mám cestu okolo alebo do dmky tak ich aj kúpim a čo sa týka Fred and floo máš premium a máš obyčajné a premium s tým ti neporadim lebo od začiatku kupujeme tie obyčajné a pre nás je to topka nepreciká to, neprekaká. Ale tak čo je dobre nám nemusí byť vám tak preto je lepšie vyskúšať si sama na svojom bábätku. Ešte sú dosť používané tie Huggies v Tescu sú neviem či aj v dmke. Ale koniec koncov plienka ako plienka pokiaľ to nerobí vyrážky a bábätko sa nestažuje tak máš 100% win win

1mina
23. okt 2024

Ja som pre deti vracala klasiku pampersky, a potom doma sme hľadali variantu. Dcéra sa mi raz napr hrozne vyhádzala z lupilu, ale že celý obvod pása mala červený jak rak, odtedy ich radšej nechcem ani vidieť ale to zas môže byť náš osobný problém. Fajn bývali aj DM značka, tu som synovi kupovala následne. A teraz má syn na predpis z lekárne , tam som vybrala Bamboo, tie sú teda kvalitou super za mňa, aj zložením všetkom ale my ich už máme teraz na predpis takže cenovo neviem ako to vychádza

evcagabi
23. okt 2024

Mne sa z dm plienok vyhadzala po 2plienkach, tebe nemusi. Ja davam pampers premium, ziadne preventivne kremy na zapareniny ako niektore baby a som uplne spokojna

zdenkak87
23. okt 2024

To je strasne individualne, treba vyskusat. Nam sa obe deti brutalne vyhadzali z pampers premium care, suseda ma tu istu skusenost a kamoska zas pouziva iba tie. U prveho sme mali lupilu, neskor babylove z dm, obe ok. U druhej mame od narodenia z dm. Idealne kupit male balenie z nejakych a vyskusat. Alebo pokracovat s tymi co maju v porodnici ak sadnu a nie su problemy.

lucia13022023
23. okt 2024

Pampers harmonie. Iné malému nesedeli. Baby love strašne smrdeli, a fred flo a lupilu boli hrozne, tenké, ani na dotyk neboli príjemné. Ja by som také plienky dieťaťu nedávala

petamich
23. okt 2024

Baby baby soft

ronnie6
23. okt 2024

Keď bol syn malý dávala som mu babylove, no čím bol starší tak viac cikal a tak za mňa pampers sú dobrá voľba.

pato88
23. okt 2024

My mame pampers harmony uz pri druhom dietati a za mna super a bez pretecenia.

luciferka93
23. okt 2024

Ani jedny ja mam bobilo alebo baby baby soft, bobilo sú české a baby baby soft slovenské

rurutiax
23. okt 2024

Každému bábätku sadnú iné. Jedno bábätko vie zniesť všetky, iné len jednu značku. Moja bola ten prvý prípad. Za mňa sa najviac osvedčili pampers premium a potom Huggies.

saxana000
23. okt 2024

Tesco ale tie premium tmavozelene ma naozaj velmi prijemne prekvapili.a potom som mala pampers premium.menis ju aj tak skoro kazdu hodinu

januska2
23. okt 2024

My používame pampers prfmium care za mňa top

maryetta
23. okt 2024

Ja som skusila striedat a napr lupilu este pri prvych dvoch detoch ok. Ale teraz uz absolutne nie.
To hned precikane. Prekakane.
Takze pampers premium care. Aj do porodnice.
Teraz ma najmensia 9m. Aj ked kupim ine-ze cez den predsa castejsie. Ale dlhsie ako 3 hodky nema kedze to hned precika. Pampers davam na noc. Kedy ma aj 10-12 hodin a v pohode.

lorraine90
23. okt 2024

mne kamoška vravela, že oni majú dievčatko a zo všetkych okrem pampersov jej v šuške akoby papier ostaval :D My mame chlapca a použivame tie z DMky lebo v lete mi prišli pmpersky hrube a nemali vzadu tu gumu zahnutu proti pretečeniu.

evcagabi
25. okt 2024

@lucia13022023 ja ked som vyskusala tie z dm , len som otvorila balenie, to na dotyk je uplne nieco hnusne - nechapem, ako som vobec na malej mohla 2vyskusat 😅 snazila som sa ich darovat dalej v miestnych skupinach a ziadna zena to ani nechce 😅

lucia13022023
25. okt 2024

@evcagabi ja to isté. To bolo ako papier, smrdeli, no nedala by som také dieťaťu ani zadarmo. Ja nechápem čo si na nich ženy chvália. Bud neskúsili lepšie, kvalitnejšie alebo sa im proste zdajú byť dobre 🤣

lorraine90
26. okt 2024

@lucia13022023 My ich používame a no mne v lete pampersy napr hrubé prišli a nemali vzadu taku tú gumku aby nevytieklo chrbtom. Ale teda pozerala som aj testy nejake na plienky a keď sa tam vyliala voda tak DMkova plienka to vpila a povech bol suchý a ostatné plienky to mali vlhké. Aj som to skušala a keď mal len začurkanu plienku tak povrch bol suchý ani dieťa nebolo vlhké. My sme toho neposkušali až tolko ale teda u mňa uplne vyhoreli kolorky, total mokrý povrch aj dieťa, ešte tie nočne ako tak no… a Cotté tiež naprd. Zakaždym som aj dieťa prezliecť musela.

amelie22
27. okt 2024

Je to individuálne co komu sadne, mama.robi pri malých deťoch v nemocnici a tam vraj testujú tie plienky a vždy skončia pri pamperskach. Ja som skúsila ajnine, ale tiež som sa vrátila k active alebo premium, potom nohavickove.

luu1122
27. okt 2024

ja mam 3 deti odzite na pampers premium care 🙂