Ahojte , aké plienky odporúčate pre babetka plus akú kozmetiku ? Plienky pampers sensitivite ?
Velmi prijemne su huggies pre mna na dotyk. Potom pampers premium. Ale mojim babatkam to bolo jedno, nemali kozne reakcie. Co sa kozmetiky tyka, ja odporucam nic, netreba podla mna zdravu babatkovsku pokozku patlat. Ale to je nazor od nazoru 🙂
Lupilu pri oboch detoch, kozmetiku nepouzivame ziadnu, iba cistu vodu
Pampers premium najlepsie pre obidve baby. Teraz.pri druhej ma prijemne prekvapili aj tesco premium jednotky dvojky sme pozivali na syriedacku s pamperskami ale velkost ktoru teraz potrebujeme maju stale nedostupnu.
@janka3179 Nám žiadne pampersky nesadli, mala z nich mala vždy zapareniny. Vyhovovali Babylove tie bez chlóru ,ale časom začali pretekať,tak sme prešli na Babybaby soft a už sme na nich vyše roka. Ani raz nemala zapareniny a ani nepretiekli. Kozmetiku skoro nepoužívame. Máme od LA roche posay telové mlieko ,kôli občasným exzémom a tiež sprcháč,ale ten používam minimálne. Inak len indulónu modrú a na zadok veľmi málo od weledy krém.
To musíš skúškat. Dcéra nemohla nič len pampers prémium care a syn zase mohol hoc čo len nie pampers. Najlepšie mu bolo v Babylove.
Za nás od narodenia babylove z dmky, skúsili sme aj pampers, ale z tých mala hned vystipanu ritku keď len chvíľku mala nacikane.. Z kozmetiky sypký púder, rybiu masť, raz za čas nivea olejcek po kúpaní alebo olej do kúpeľa od Dr. 😊
@janka3179 za nás Babylove a olejcek od biodermi bábätko je mastne ako haluška😂
@janka3179 najlacnejšie z kauflandu, s žiadnymi gélmi, len čistá buničina a nesklamali...a ak dačo, rybia masť a nič iné
Pri plienkach len skusat - pred porodom som si vravela, ze pampers sa precenuju a urcite ich nebudem pouzivat, v nemocnici to mala zvladla s babylove ale tetuska priniesla pampers premium care a zvykla si na ne 🙂 tyzden dozadu sa mi minuly pampers, doma som mala babylove a po 2plienkach mala ritku ako orangutan 🥲😅 ja mam doma kopu balikov plienok roznych znaciek a neviem co s nimi, lebo aj ked som to plestila do miestnej skupiny, ze darujem, nikto nechce 🤷♀️
Obidve deti mali pampers premium care - ritka nikdy nevystipana a plienka vydrzala celu noc - v noci som neprebalovala a nepretiekla 🙂...na zapareniny mam bepanthen inak nic...po roku som zacala pouzivat sampon hipp
Ja som pouzivala pampers nakolko union prispieva 10€ kazdy mesiac a dost sa to oplati
ale mala som aj lidl, drmax ,babylove a so všetkymi bol syn ok
@evcagabi a odkial si? Ak z Ba, tak na FB je skupina Darujem za odvoz v Bratislave a tam sa to urcite u niekoho ujme.
Autorka, ja som uz poskusala kadeco a potom som si vzdy nadavala za tieto pokusy..Precuralo aj prekakalo mi babo vsetky lacnejsie varianty, najlepsie drzi ciko a kako Pampers premium care. Aj kolorky precuralo. A uplne topka na noc su Huggies overnight pants.
Obom dcéram práve pampers premium. Za mňa jednoznačne najkvalitnejšie plienky keď porovnaš olways vložky. Ja iné nepoužívam taktiež Pampers. Keď som chcela trocha ušetriť nekúpila som premium ale normálne ale to len výnimočne.
@janka3179 my sa držíme babylove z dmky
toto je si myslim ze diskutabilne, lebo napriklad nam pampersky absolutne nevyhovovali, ale uplne v pohode sme boli s lupilu. co sa kozmetiky tyka tak nivea a johnson su overene 🙂