Akú značku plienok mi skúsené mamičky odporúčate? Idem na nákup pre detičky z Ukrajiny, ale ja netuším aké kúpiť. Nechcem brať zrovna najdrahšie, ale ani nekvalitné lebo čo ak budú pretekať a chúďatká sa nemajú ani kde poriadne umyť. Ja deti nemám tak netuším....Ďakujem❤
@lenkamatkova lidl lupilu.. Ale pre take najmensie jedine pampers sensitive a pre vacsie obycajne pampers.. Tie su u nas najlepsie, neprevika ich tak skoro
@lenkamatkova vlhcene obrusky z dmka
@lenkamatkova aj dada plienky sú fajn a kľudne aj na najmenšie babatko
Huggiesky, pilulka mala akciu 1+1
my sme vždy kupovali z Tesca... a boli sme spokojní.
Vlhčené doteraz kupujem z Kaufl.
vies ono kazdy ti odporuci tie svoje, nas maly je citlivy a tak kupujeme nie uplne najlacnejsie, tak tie ani nepisem ale zasa, ked je clovek v nudzi 🙂 babylove su fajn, lupilu Lidl su teraz v akcii, mall.sk ma akciu na Pampers - myslim, ze vsetko bude s vdakou prijate ❤️
Najmenšie pampers a väčšie veľkosti babylove z dm
My mame doma babatko a babylove su super. Viem ze tu kupuju pre tie deti lidl plienky same. Su u mas takmer vsetke vypredane.
Mi sme stále kupovali lupilu. A boli sme spokojný od narodenia až do 2r.
Lupillu z lidla, tieto mi syn neprecikal nikdy q to sme.mali viac druhov
Ja mam najradsej Lidl, potom Pampers, babylove nam absolutne nevyhovovali
@lenkamatkova u nas pri oboch babylove z DM
Od narodenia sme používali. A nebol problém. Pri Pampers sa mi obe deti vždy vyhádzali
@lenkamatkova Aj za mna Lidl Lupilu plienky, pouzivala som pri synovi (je atopik a v pohode) a teraz pri dcere (tiez ma velmi citlivu pokozku), spokojnost.
Ja som pri oboch detoch bola spokojna s pampers zelene balenie. Ostatne znacky vsetky precikali
Najlepšie sú pampers premium care, tie malý nikdy neprecikal. Babylove z DM tiež fajn,ale po dlhším používaní ho začal v nich svrbieť zadok. Teraz má lupilu z Lidla,ale ked bol menší tiež ich precikal, teraz keď už chodí aj na nočník to riešiť nemusím
@mamina1419 nasa mala strasne problemi s pokozkou okolo ritky a cikulky. Strasne, prisli sme z porodnice a mala bola priserne vyhadzana a vyparena. Ja uz pampers nepouzivam, velmi ma sklamali, hlavne tie biele pre novorodencov.
V tomto prípade budú asi naj tie z Lidlu. Sú to také univerzálne plienky, s ktorými je väčšina ľudí spokojná. A nie sú extra drahe
@lenkamatkova dm alebo lupilu
@lenkamatkova Zalezi aj od toho kolko chces na plienky minut. Poviem to takto: Pokial chces minut malo, kup Lupilu, Tesco, Babylove, Huggies. Kvalita a vydrz to ja z mojho pohladu velmi komentovat nebudem, lebo kazda matka moze mat na to iny nazor..pre mna osobne su to najhorsie plienky, nevydrzia vela, citit cez nich zapach, tvrdnu. Ale su cenovo dostupne. Pokial chces investovat viac a kvalitne odporucam Pampers(premium care, harmonie,pants-nelepia sa, len natahuju ako nohavicky) je ich viac druhov. Netvrdnu medzi nozkami, vydrzia vela, maju jemnu aromu, indikator,kedy ich treba menit, okrem tych harmonie, tie su bez aromy. Odporucam aj plienky Dada. Je to na tebe, ako sa rozhodnes, no myslim si, ze v tomto pripade je to tym matkam uplne jedno, hlavne, aby vobec nejake ciste plienky mali, budu urcite rady za hocijake.
@lenkamatkova babylove v dmke alebo fred and flo z tesca papersky za mba urcite nie dcera mala na ne desivu alergiu aj na tie sensitive nikdy viac....
Ďakujem za každú radu ❤
@lenkamatkova napr v DM babylove, ale tá mna the best sú pampers