Ahojte som prvorodicka a nemam ziadne skusenosti tak sa chcem spytat skusenejsich mamiciek co mate uz co to odskusane - ktore plienky vam najlepsie sedeli pre babatka ?
Lupilu. Na rozdiel od pampers neboli parfumovane a predrazene
Pampers kedysi boli premium care biele top, potom si vyskusas a uvidis
@lenagawel my používame dada - jedny z najlacnejších a pre mna najlepších… sadli aj lupilu, ale cenovo mi viac vyhovujú dada…aj z dm bili dobre
aj pampersky boli ok, ale nie som ochotná toľko za ne platiť…
a napr. z bebelo (dr.max) sa zaparila dupka do 3 hodín a 3 dni sme potom liečili
Tiez sa priklanam lupilu. Cena super a kvali tiez ok. Kup si tie aj tie a mozno aj ine a porovnaj vyskusaj. Moje deti ked boli malinke kakali do kazdej plienky prebalovala som kazde 2-3h. Nevidela som dovod kupovat drahe plienky. A aj tu reklamu v telke musi niekto zaplatit. A vyrobca to nieje.
@lenagawel ak máte možnosť si zaobstarať Libero. Ja na to nedám dopustiť. Málokto vie, že sa vyrába na Slovensku, len ťažko zohnať lebo v obchodoch sa nepredáva. My kupujeme rovno z firmy, teraz sme kúpili jednotky 4 krabice (4*24 obsahuje jedna krabica) za 32€ komplet. Používala som pri oboch dcérkach a nikdy sa mi neprecikali, neprekakali. Plánujem aj pri treťom 🙂
Za mňa najlepšie Lupilu, najhoršie Pampers. V pamperskach sme dokonca našli asi 2 CM veľkú triesku. Švagriná používala pre obe deti len Pampers. Najlepšie vyskúšať a uvidíš.
Ja som zistila, že niektoré značky nemohol ako bábätko (Lupilu konkrétne pretekali, lebo mu boli akoby široké a nesadli), neskôr už Lupilu v pohode mohol.. čo bola taká istota u neho od začiatku je zn. Babylove (DM), nie tie BIO verzie, ale obyčajné - s tými tuším nikdy nebol žiadny problém a zn. Háppy od Bella.. a tie zelenomodré Pampersky boli tiež fajn. Ja som to striedala, podľa toho, kde sme boli na nákupe resp. čo bolo v akcii.
Najradšej som mala z DM babylove,nie tie eko ale normálne.....aj dady boli fajn, lupilu....jednemu okej druhý mal z nich zapareniny.....Pampers,Tesco mne smrdeli ako chcemicke laboratórium....aj Bella z Drogerie teta boli fajn....
Nekupuj na začiatok z jednej značky veľa plienok,dieťa sa môže z nich zaparovat a podobne....kľudne si kúp rôzne značky vo veľkostiach 1,2. sama zistíš ktoré ti najviac vyhovujú..
Ja som pouzivala Pampers Pure, ale zalezi od Tvojej penazenky, a babetka, nie kazdemu sedi to iste.
@lenagawel je to veľmi individuálne. Pri prvom som používala baby love z DM pretože veľmi veľa cikal a tieto toho vydržali najviac. Pri druhom som nemala moc na výber a hľadala som najširšie plienky lebo bol tučný 🙈😄 a to boli jednoznačne lupilu z lidla. Tiež sa mi páčili lebo nie su parfumované. Takze odporúčam kúpiť si menšie balenia a poskusat.
@lenagawel najviac nám vyhovujú Babylove z DM, mali sme aj lupilu ale tie precikával. Stále používame Babylove, na striedačku s Babybaby soft - tie sú slovenské, bez akýchkoľvek prídavných látok, dokonca nie sú ani bielené chlórom. A držia tiež super, neprecikal ich zatiaľ ani raz.
Zavisi co znesie tvoja penazenka a zadocek tvojho dietata... babylove dm (ak je penazenka tensia) a biele premium pampers (ked to financne ide bez problemov)...ale zavisi od postavy dietata, niektorym nesadnu proste skusat skusat.
@lenagawel ako bábätku som dávala pampers, neskôr babylove z dm - tie jedine mi neprecikal 😄
Cez den pouzivame babylove z Dm a noc bud dada alebo pampers baby active ….. obcas ma aj lupilu ale vacsinou precika
Pri prvej dcérke sedeli jedine pampers, len z tých sa nevyhadzala, vsetky bio eko jej robili na zadku problém, ale to asi bola citlivá na moc a tie pampers zrejme najlepšie držia vlhkosť. Inak nám boli fajn napríklad happy od Bella, ale tie sú také trosku hrubšie. Lupilu nám až tak nesedeli, mam drobné detičky. A teraz si mamičky pochvaľujú nejaké že baby babysoft, nemám skúsenosti s nimi, ale určite skúsim, keď miniem zásobu pampers.
Vyskusala som rozne druhy plienok, ale vacsinou som pozivala latkove plienky a plienky DM Nature, ktore nie su bielene chlorom, na rozdiel od beznych plienok.
Mna vzdy prekvapi, ze su mamicky spokojne s pampers, pre mna boli tieto najhorsie a to som skusala rozne, hrozne smrdeli.
@lenagawel pampers premium care a cca od pol roka Babylove z DM
Babybaby soft
@lenagawel pampers premium care jednoznacne, dcere vydrzi plienka 10 hodin v noci a to v noci dojcim. rano nikdy nepretecena, zadocek nezapareny. lidlove, tesco plienky, plienky z dm u nas 0 bodov, vsetky pretiekli
látkové
Pri tretom dietati teraz pouzivam Dada plienky. Zo vsetkych doterajsich skusanych (F&F, Lupilu, DM, Pampers...) sa mi zdaju najlepsie, makucke, nedrazdive, nepresakuju... objednavam online, su za dobru cenu.
Ja som mala z lidla pri staršom celú dobu a bola som spokojná tak som používala aj pri malej len odkedy začala vymýšľať a hneď sa pretacat z chrbatika a prchat tak ani za pána ju nešlo prebalit tak som skúsila pampers gatky a s tými som fest spokojná sú drahšie 😏 ale keď sú v dobrej akcií dajú sa kúpiť aj za 10€ tak ju môžem prebalit barz ako a podarí sa mi to skôr ako trápenie sa s klasickými
@rozovykon Bevola (Kaufland)? Muž raz kúpil a boli prekvapivo dobré
Čo si ja pamätám, tak najlepšie skúsenosti (pomer cena/kvalita) bývali roky dozadu s "Gaga" z Tesca (tie čo mali na obrázkoch deti), ale zmenili výrobcu a tie súčasné už nie sú také dobré.
Najhoršie bývali oranžové Pampers, tie sa vždy precikali. Zelené Pampers boli drahšie než podobne kvalitná stredná trieda z Tesca/Lidlu, a biele Pampers boli síce dobré, ale extra drahé.
@lenagawel pampers