Chcela by som ist s malym plavat a pozerala som sa po nete,ze existuju aj nejake neoprenove plienky na kupanie,nie len jednorazove.Mate niekto skusenosti? Neviem,ci drzia aj moc, alebo len kaku. Maly ma 5 mes. a myslim si ze skor hrozi ze sa pocika ako to druhe. 🙂
@dadulajda my sme asi do 8mes davali tie papierove z DM ale na leto som potom kupila tie co spominas
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
a nikdy sa mi nestalo zeby sa mi krpec v bazene pokakal a moc aj tak z tej papierovej unikne 😉
s plavkami sme boli veeelmi spokojni,maju vysoky pas aj na stehnach su pekne obtiahnute-keby nieco 😀
ale mali sme aj plavky z teska-take slipky co mali este aj vnutri take gumenne nohavicky,,aj tie su ok
@dadulajda ahoj, ja ich mam, konkretne happy nappy: http://www.latkovky.sk/produkt-detail/plavky-ha...
a su perfektne, maly je v nich krasnucky. oni nedrzia moc ako jednorazovky- tie sa nacucaju a detickam sa horsie plava, hovienka pravdaze drzia, ked sa Ti nahodou pokaka (maloktore dieta vsak kaka v bazene), tak staci oplachnut a su hned pripravene na dalsie pouzitie. urcite odporucam 🙂
Odporucam happy nappy, su fakt perfektne 🙂
Dnes nam prisli happy nappy su zlate 🙂) dufam ze budeme aj spokojní...
Zdravím, to skutočne nie je potrebné pod plavky Happy Nappy používať plienku na plávanie? Ak sa bábo počúra tak sa to operie, ale ak má stolicu, tiež sa to dá v pohode oprať?Eva
tiež babylove z DM používame a sme s nimi spokojní 🙂
@luciferova do nich sa potom vloží ešte klasická plienka,či?
@timca9 nie, netreba. Oblecies gaturky a ides 😉 oni tesnia okolo noziciek, tak kakanica neprejde 😉
@evko1 ano, to je neopren, nevsiakne tak ako bavlna. Vytrasies, preperies a ides 😉
My pouzivame Huggies little swimmers a spokojnost 😉
Super, už ich máme také lila modré. Ale vybrať veľkosť bola fuška, podľa veku S, podľa váhy M a podľa obvodu stehien L 🙂)) celá mama proste !!!
Ozivujem temu. Mamicky, ake kupacie plienky pouzivate? Ja som kupila teraz prvykrat Babylove, ale ked som ich dcere obliekla a ponorila ju do vody, tak okamzite nasiakli. Ako mozu take nasiaknute udrzat moc a redsiu stolicu? Ake mate skusenosti s takymito plienkami Vy. Tiez Vam okamzite nasiakli? Odporucate inu znacku, ktore nenasiaknu? Pisala som do DM, odpisali mi, ze to nasiaknutie je normalne, no neverim velmi, nedava mi to logiku. Som si totiz vsimla, ze mojej malej su plavky okolo stehienok volne, asi je "stihla". Mensie vsak kupovat nechcem, pretoze sa bojim, ze zase vyhodim par eur zbytocne, ak by jej boli zas primale.
@lilitela Ahoj, tiež teraz riešim, čo na kurz plávania a idem asi kúpiť tie happy nappy, tiež mi ich veľmi odporúčali. jednorázovky sú neekonomické, veď stoja strašne veľa, keď si to porovnám s neoprénovými.
Imse Vimse, úplne v pohodičke🙂
http://www.ekoplienky.sk/product/plienkove-plav...
my sme pouzivali tieto, boli super
http://alibeba.sk/product.php?id_product=226
no my sme mali tie z DM ale na plavani mi povedali, ze je lepsie, ked maju babetka plavky, ze sa im v tom lepsie plava, takze sme ich nakoniec pouzili asi iba raz a boli v pohode 🙂
existuju aj jednovelkostne plavocky?
@lilitela ahoj dozvedela si sa nieco nove ohladom tych plienok? lebo my sme kupili tie od huggies na plavanie a tiez som kukala ako blazon, ze ved jej to hned nasiaklo vsetko vodou, ked sme vysli z bazena a dala som jej to dole, tak bola plienka plna vody, som myslela ze to zostane suche a vnutri bude len moc....
baby mozno niekomu pomozu velkosti pre happy nappy:
XS = 3-4kg (skôr narodené - 2 mesiace) Obvod pásu 32cm Obvod stehien 16cm
S = 3-6kg (0-4 mesiace) Obvod pásu 34cm Obvod stehien 18cm
M = 6-11kg (3-8 mesiacov) Obvod pásu 36cm Obvod stehien 21cm
L = 10-15kg (6-14 mesiacov) Obvod pásu 38cm Obvod stehien 24cm
XL = 13-18kg (12-24 mesiacov) Obvod pásu 40cm Obvod stehien 25cm
XXL = batoľa 16 a viac kg ( ) Obvod pásu 42cm Obvod stehien 28cm
chcema sa vas opytat - tie neopreove plavky udrzia iba stolicu? moc nie? moc pretecie di bazena?
@cicamica1980 ziadne plavky/plienky neudrzia moc; neoprenove plavky su priedusne, cize voda cez ne prejde... a jednorazove plavky su sice igelit ale netesnia tak dobre, aby okamzite nenasiakli vodou, cize moc aj keby chcel, nema uz kam vsiaknut :D Ja som s malou mala aj jednorazove plavacie plienky aj plavky, plavalo sa jej v oboch dobre, vo vode nekakala nikdy, takze po tom co som minula tie jednorazove uz budem pouzivat len plavky 🙂 pre mna jednoduchsie 🙂
ahojky. zaujimalo by ma ze co by ste mi odporucili ake plavky by som mala kupit pre dcerku ktora ma dnes 6mesiacov a vahu 7kg 🙂 ci mam kupit tie z DM-ky babylove alebo tie happy nappy. Co by ste mi poradili ? Citam tu rozne nazory a neviem sa rozhodnut.. dakujem
@dadulajda Ahoj, my sme požívali jednorázové na plávanie babylove z DM a držali nám super.