Kočky, potrebujem poradiť. Syn má 20 mesiacov a zmenil polohu spania. Začal mi spať na brušku a už tretie ráno precikaný v oblasti bruška. 3 pyžamká za 3 noci. Vedeli by ste mi poradiť nejaké dobré plienky na noc, ktoré nepremočí. Osvedčili sa vám nejaké hlavne u chlapcov? Ďakujem.
nech pije menej vody v noci. Odkedy som mojho odstavila od prsnika v 16m, tak mam pocit, ze nacura do nej len rano. A tiez spi dost na bruchu. Ale my mame latkove.
my sme stale v pampers active a vydrzia v pohode aj reklamovanych 12 hodin
ahoj ja som davala len pampers , s tými som bola spokojná pri ostatných býval prečúraný aj cez noc
aj my na noc len pampers,ale teda nepije v noci.....pred spaním sa vyciká 🙂
vecer menej pit ,pol flasky mliecka staci na upokojenie .Radsej ked ma rad mliecko tak poobede dat vypit.Babylove su dobre
skús pampers active boy
my pouzivame stale z tesca, take zelene balenie, a tiez spi na bruchu, a neprecikava sa. Je v nich suchy aj ked plienka je plna.
Nepomoze davat inu plienku! Treba ho viackrat v noci prebalit. Zial, takto fungujeme aj my... 2-3x v noci menime plienocku...
ja som davala malemu na noc od 18m do 24m plienky Babylove XXL-aj ked vahovo tam este nespadal-vazil menej.
Su to nohavickove plienky,teda sa mohol aj vypytat cikat v noci-co uz od 20m obcas robil-a vedela som ho dat cikat jednoduchym stiahnutim plienky ako slipikov a vytiahnutim naspat-ak bola sucha- a nemusela som ho vyzliekat.
Nikdy mi tuto plienku neprecikal a to teda obcas nalozil riadne do nej za noc.
Z mojich skusenosti aj s prvym synom,treba na noc davat vahovu kategoriu plienky,do ktorej dieta este nespada-proste treba dat vacsiu plienku.