Ahojte, mam 13m syna a periem pl tak raz za tri dni.Chceli by sme ist na dovolenku k moru len neviem co s tymi nestastnymi plienkami ( kombinacia maly kufor auta a moja lenivost) . Neviem, ci tam bude pracka a ci by babylucy a pod pl. nesmrdeli, ak by som ich preprala len v rukach? Alebo ho necham vonku behat v tricku a slipkoch( to by sa urcite pralo lepsie)? Budem brat aj nejake "pampersky", ale dosť sa v nich zaparuje, tak by som to chcela nejako rozumne prestriedat. Oplati sa mi plienky - pampersky tahat zo Slovenska, alebo su ceny v zahranici skoro rovnake?
Vy ste to ako robili?
Dakujem
Tiež si myslím, že na dovči treba oddychovať a nie prať plienky. My sme na priváte síce práčku mali, ale bola znefunkčnená domácimi. Cez deň ho nechaj pekne s holou ritkou (ako natieklo, tak aj vytečie...). Keď sa omočí vo vode, nebudeš ho predsa hneď zasa prebaľovať. A na spanie stačí pol balíka plienok. Zistila som, že keď môjmu tieklo ,,niečo,, po nôžkach, skôr sa ,,uvedomil,, a teraz, keď má 23m už povie idem toto, idem... Ale plienky ešte nosíme. Väčšinou povie neskoro. ☹ . Prajeme príjemnú dovolenku.
ahoj, my sme boli teraz na dovolenke, sice nie pri mori, ale na chate kde tepola voda netecie, trepala som latkovky odhodlana ho balit do bavlnky a vela vetrat, naholo vonku na slniecku.... no po prvom prani som to vzdala, otrocina - oprane boli sup sup ale stokrat preplachat (tvrda voda) a ani neschli lebo nevyslo pocasie, nastastie som pre istotu mala balik jednorazoviek - pamnpersky ani za svet z tych bol hned vyhadzany, jedine jednorazovky v ktorych je uplne ok su paradoxne lacnejsie, lidlove toujours. takze aj dealsia dovolenk uz jedine takto, alebo tam kde je pracka
no tak my sme boli v Novembri v Egypte a mali sme jednorázovky komu by sa to chcelo trepať na hotel prebaliť šup do koša
@lumarque ja som minuly rok trepala latkovky a ako dosli,tak aj isli domov-vobec sa mi nechcelo ich tam prat ,susit. Kedže sme jednorazovky nebrali,tak sme ich tam nakoniec kupovali.Maly bol aj tak vačšinu dna nahy a to mal len 6m a potom druhy krat 8m-vtedy som už latkovky ani nebrala.Možno keby sme boli all inkl... a nič ine by som na robote nemala,tak by som aj prala,ale na private bolo co robit aj bez plienok-a prisla som si predsa aj trochu oddychnut. 😉