caute, chcela by som sa spytat aké plienky zobrať do porodnice, akej značky, koľko kusov? ktoré sú také že majú ten výkroj na pupok dietata, ze sa to tam lepsie hoji, neviete? diky
Špeciálny výkroj majú Huggies-ky, ak ich teda ešte predávajú.. Ja som mala v pôrodnici obyčajné Tesco najmenšie plienky - minula som celý balík. Niektoré bábätká kakajú furt 🙂 Doma sme potom používali už biele Pampersky, potom zelené. A zober si dobré vlhčené obrúsky, lebo tá smolka sa dosť blbo utiera..
@martina374
ahoj, u nas davaju 4ks plienok na den, ale ja si pre istotu zbalim do tasky, uvazujem ze zoberiem 20ks a ked bude malo, tak manzel este prinesie, mam kupene pampers premium care newborn 1
@martina374 Ahoj, neviem síce ktoré majú výkroj, ale ja som pri oboch detičkách mala pampersky. Pri dcérke tie newborn, a pri synčekovi premium care č. 1. Teraz som znova kúpila pampers premium care č.1. A čo sa týka toho, koľko plienok na treba zobrať, u nás v Breznianskej pôrodnici majú také nepísané pravidlo 10 plienok na deň (čo je veľa), ale radšej mať viac ako by mali chýbať 😉
Ja budem rodiť v auguste a kúpila som si do pôrodnice z DM-ky babylove 1, teda newborn. Píše sa tam, že majú aj výkroj na pupok, ale myslím, že ten výkroj je aj zbytočný. Kupovala som Babylove, lebo pri synovi som mala v pôrodnici Pampersky a mali sme na ne alergiu, tak mi tam sestrička odporučila, že tieto z DM sú najlepšie, alebo potom ešte Tesco, ale tie som ja zatiaľ neskúšala, takže neviem porovnať.
Ja som brala pampers,ale oni tam detom davali kadejake plienky.Ak nebude male stale pri tebe ze si na to dohliadnes tak podla mojej skusenosti by som kupila aj nejake lacnejsie.Tolko moja skusenost
Ja som spokojná s plienkami z Tesca, do pôrodnice som zobrala najmenšiu veľkosť newborn. jeden celý balík mi stačil tam.
@martina374 ani pri jednom tehu som nemala špeciálne plienky,vtedy som mala tescové fialové,tie boli kvalitné,teraz ich už nerobia,tie zelené sú o ničom.tentokrát som si kúpila pampers newborn,to malé balenie,do pôrodnice to stačí,nech potom domov nevlečiem polovicu balenia,ako predtým 🙂