Ahojte, aké máte skúsenosti ? 🙂 Aké plienky do pôrodnice sú najvhodnejšie ? 🙂 Ďakujem :-*
Tak pokiaľ viem, tak my si máme doniesť plienky, vlhčené vreckovky, púder a mastičku na zadok a nejaké dupačky a košieľku 🙂 Takže u nás asi nedostanem nič 🙂
Málokde dávajú v pôrodnici plienky, musíš mať svoje-keď už som bola na izbe hneď si ich prišli vypýtať.Ja som mala v pôrodnici Huggies ale hneď potom sme presedlali na tie Babylovky z DM. Vyskúšala som potom neskôr skoro všetky plienky (Liedl, Tesco, Billa) ale skončili sme pri Wickies alebo tak nejako z Kauflandu-dobré plienky za ešte lepšiu cenu. Tie sme používali až dokonca.
No, ja Kaufland ani v meste nemám, najbližší je v inom meste ... ale asi skúsim tie Babylove z DM, veľa žien tu píše po fórach, že ich majú a sú spokojné 🙂 Okej, ďakujem pekne baby 🙂)
Babylove sú super (aj všetko ostatné z DM - majú tam výbornú prírodnú kozmetiku - Alverde - Kleine Elfe (všetky ostatné detské kozmetiky sú len naoko a obsahujú kadejaké "bordele").... ale u nás je jedno, aké plienky do pôrodnice..... všetko tam totiž asi "hádžu na kopu" a berú "od buka do buka", lebo bábätká nemajú vždy takú plienku, akú im doniesla ich maminka.
ja som brala balenie pampers
ja mam nachystane ako prve Bella Happy newborn. maju vyrez na pupok
Ja som si do porodnice neniesla ziadne plienky. Ale v porodnici davali pampers newborn.... 🙂
@klarita1979 Rodila si v TT? Lebo ja som tam bola 2x a plienky sme museli mať. Dokonca príbor, pohár, toaletný papier, podložky do postele, vlhčené utierky,masť pre dieťatko ... a pri druhej aj vlastný teplomer /pre seba/ 😀 😀 😀
@monhla, nie nerodila som v TT...Rodila som v BA v Koch... 🙂
U nás si treba všetko doniesť (KE Stará nemocnica). Vypýtajú si plienky aj za dni, keď bábo ešte nemáte pri sebe, ale dávajú za radom, aké majú. Odporúčam akékoľvek okrem gumených - napr. okrem Clever - Billa, vždy aby boli veľ. 1 -t.j. Newborn a ideálne je, keď naozaj majú výrez na pupček, aby sa chrastička neparila v plienke.
@klarita1979 neporovnavaj sukromnu nemocnicu so statnymi. do kochu si nemusis doniest nic, do ostatnych skoro vsetko 🙂
Aha, a tie Babylove majú výrez ? 🙂
dobre plienocky su aj pampers sleep&play od 3-6kg to su dvojky a urcite dostanes v kufriku myslim ze nejake 3kusy boli tam huggies new born s vyrezom,a tie pampersky na akciu 8eur 🙂 🙂 🙂,a treba asi tak pol balika do porodnice zavisi od nich ci ta popytaju ale po 6tich hodinach ti davaju babo na izbu,takze uz musis mat pri sebe vsetko aj veci na kupkanie nieco na dupku a samozrejme vlh.utierky-vad si zisti co presne ti treba bud priamo v porodnici alebo u nejakej znamej co rodila
my pouzivame iba Pampers, po vsetkych inych - lacnejsich co sme vyskusali mali obidve deti vyrazky.
My sme boli n Antolskej v Ba a mali sme so sebou Pampers New Born. Doma som presla na latkove plienky a sme v pohode 🙂
@nikkyniks Ahoj,ja som mala tiez pampers new born...do skoro kazdej nemocnice si musis dosniest plienky,podlozky pod seba,vlozky pre seba(niekde davaju ale len na pridel),masticku na rotku aj lieh na pupcek....inac co sa tyka tych vyrezov,nie je to potrebne a tie plienky su vacsinou drahsie....dietatko ma aj tak kazde inu velkost,tak mu to nemusi sadnut...obycajnu plienocku zahnes pod pupcek a je to vybavene...
My sme niesli bile pampersky.V porodnici by si mala dostat zoznam,co vsetko si mas doniest.
Tak ja som dnes kúpila v DM Babylove 1 také žlté, kde je 28 kusov ... vyskúšame, ak budú zle, kúpime iné 🙂
Ahoj!
Ja som si zobrala do pôrodnice Pampers- tie sme potom dávali doma malému na noc, ale cez deň sme používali Wicies z Kauflandu, alebo tie plienky z Tesca v zelenom obale- tie sú dobré.
Tie v bielom obale nemajú dobré zapínanie a sú také celé zvláštne.
Ahoj my sme mali happy tieto http://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/10-1-...
majú výrez na pupok. dostaneš v pôrodnici zoznam čo si máš priniesť. my sme mali skoro všetko v takej štartovacej taške do pôrodnice
@mamkakatka1 My máme doniesť plienky, vlhčené utierky, obyčajné látkové plienky, malú a veľkú a mastičku na zadok ... a potom keď budeme odchádzať, tak aby niekto doniesol vybavičku - oblečenie 🙂
Tiež sme mali tiež happy plienky s výrezom ale vtedy ešte nemali takéto tašky - škoda. No maximálna spokojnosť a pokračujeme s nimi dodnes 🙂
ahoj, no tusim by ste mali dostat aj nejake v porodnici... ale my sme mali zn. Babylove vel. 1 od DM Drogerie... 1 balenie staci, ak to mamina berie iba ako pre istotu... ale hodia sa i podlozky pre babetko 🙂