Mamicky prosim vas ake plienky sa vam osvedcili?My sme pouzivali pampers- tie strasne smrdia,ked ich napisa,tescove mi casto prepisa a ostatne co som nejake skusala,tak boli take nepohodlne papierove.S akymi ste spokojne vy?Prosim poradte,,,dakujem 😀
@jana_eyre dakujem,urcite vyskusam 😀
@gabriela93 my sme tiez pouzivali pampers zelene alebo oranzove sleep a play.. Alebo huggies😁
My sme pouzivali pampers vsetkych farieb, huggies, ecoplienky naty, prilezitostne aj jedno balenie inych (DM, nejake spanielske, polske).... velky rozdiel som v tom nevidela
ja mozem len odporucit moony - su drahsie (cca ako pampersky mimo akcie asi), ale su to japonske premiove plienky. objednavaju sa cez net, alebo by ich mali mat v bille. ale su jemne a hlavne nesmrdia chemiou! kedze su drahsie, tak som ich kombinovala s lacnymi z lidlu - ale aj tie mi vyhovovali. dokonca viac ako pampersky 🙂 dmkove zvykol precurat maly, tak som od nich upustila. ako vidis, kazdemu babu vyhovuje daco ine 🙂 alôe teda za mna moony su jednotky.
Uh, všetky smrdia podľa mňa. My používame látkovky, teda už sa viac menej pýta, ale ešte dávame tie a ak som aj dala jednorázovku, no des. Ale teda používali sme DM natural alebo nejak tak a to sa celkom dalo. Myslím 10 eur stojí 42 ks. Nemám ani šajn koľko spotrebuje dieťa, čo nosí takéto plienky, tak to treba prerátať, ale tieto boli pre nás ozaj naj.
@gabriela93 Babylove z DMky, v Kauflande ich vlastna znacka Baby.
Odporucam japonske plienky Moony. Makkucke, jemne, precizne vypracovane, bez chemie a parfumov, perfektne sedia prisposobia sa telu babatka. Presli sme na ne ako pampers znizila kvalitu plienok hadam aj o dve triedy nizsie.....
http://www.japonskeplienky.sk/sk
Pri prvom dieťati pampers, teraz pri dcérke používam babylove z DM. Panpersky sa mi už nejako nezdajú.
ja som pri oboch detoch pouzivala dm plienky - su super cenovo dostupne /ak pouzijes zlavovy kupon, tak vychadzaju najlacnejsie - aspon tak to bolo pred rokom, ked sme ich kupovali/ a kvalitne.. pampers som davala deckam iba cez leto, prisli mi tensie a tak som mala pocit, ze sa menej v nich paria.. ale aj to na preskacku s dmkovskymi.. planujem ich pouzivat aj pri tretom babatku, ak na ne nebude mat nedajboze nejaku reakciu..