Aké plavky pre 17 mesačné dieťa na dovolenku k moru?

inge888
24. mar 2016

Ahojte mamičky. Chystáme sa tento rok prvý-krát s našou malou na dovolenku k moru - do Talianska. Pozerala som už na mnohých stránkach aké plavky, ale neviem sa rozhodnúť. Nemáte niekto skúsenosti aj priamo s nejakou značkou? Rozmýšľam totižto nad plienkovými plavkami, ktoré vraj zachytia prípadné "nehody". Len je ich toľko značiek a typov, že neviem čo uprednostniť.

zubrienka1
24. mar 2016

@inge888 podla mna k moru najlepsie ziadne 😀 moje baby sa kupali bez, aspon ich nic nestudilo. a k bazenu plienkove 😉

cervikpepik
24. mar 2016

prepac,ale naco su jeden a pol rocnemu dietatku plavky?do bazena plienky na kupanie a do mora obycajne gatky,ak nechces aby bolo uplne hole 🙂

karkana
24. mar 2016

aj naša mala 18 mesiacov vlani ked sme boli pri mori,,,,,,,,,,,kúpila som jej len spodné plavky-nohavičky,,,,,,,,,,,,,už sa pýtala na nočník,,,ale boli sme dosť od mora ubytovaní, tak mávala plienkové plavky na kúpanie,,,a častejšie som jej vymenila,,,,,,,,,,ona vždy do obeda robila veľkú, ako sme boli tam už len večer, uplne sa jej to otočilo,,,,,,toho som sa aj ja bála, aj nočník sme nosili na pláž, ale zbytočne,,,,uplne v pohode,kúpila som v Tescu Huggies Little Swimmers,,,,,,,,,,,,čiže s týmito budeš spokojna,,,,,,,,,,,a obyčajne plavky mala len raz

kukakaj
24. mar 2016

Ku moru by som kupila obycajne gatkove plavky, resp. spodny diel dvojdielnych plaviek, pokial nechcete, aby dcerka behala s holou ritkou. A na vrch nejake lahucke, tenucke biele tricko aby chranilo chrbatik a plecia ak je citlivejsia na slnko. Plienkove su zbytocne aj v bazene, nehodu zachytia aj gatky. Skor by som sa zamerala na ochranu ramien, ale naozaj zalezi od typu koze. Mojej dcere by netrebalo nic a nespalilo by ju, ale vacsinou maju deti citlivu kozu.

inge888
autor
24. mar 2016

Však to je jasné, že bude na holo, ale keď bude vo vode, tak aby nebola nehoda. Používame aj jednorázové plienky do vody, keď chodíme do bazéna, ale tie sa mi zdajú, že dosť pijú vodu. Preto som myslela, že nejaké plienkové plavky aspoň do vody.

cicimon
24. mar 2016

@inge888 v bazene plavaciu plienku a ked vyjde z bazena von tak ju das dole a das bud obyc alebo nejake gatky

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maslenka47
24. mar 2016

@kukakaj by som chcela vidiet tie gatky, ktore zachytia, ked sa dieta pocura. Tak ale niektorym zjavne curanie do bazena, kde sa kupu s inymi ludmi pride normalne 😀 Ine jeto na otvorenej vode, ktora jaksi prirodzene cista nie je a priroda si s "nehodou" poradi.

@inge888 plavky neizoluju telo od vody ani nezadrzia "nehodu". Plavky su od toho plavky, ze ked su mokre, nie je cez ne vidiet cicinu. Inak by si sa aj ty mohla kupat v beznom spodnom pradle. Takze bud jednorazovky (bazen) alebo naostro, pripadne nohavicky/plavky (more). Nejaky znovupouzitelny zazrak co z vonka nesaje a neprepusta vodu by som necakala.

elise
24. mar 2016

@inge888 plavacie plienky 1 balik postaci , plavky mala dcerka tieto

j.a.n.e.7
24. mar 2016

Ja len na margo - my sme boli so synom pri mori keď mal 14 mesiacov, už chodil a tiež bol väčšinou naholo na pláži, ale práve z toho ho neskutočne štípal zadok - lebo sa mu doň dostal piesok a šlo to pomaly až do krvi, pritom doma nemal nikdy problémy so zapareninami, chvíľu mi trvalo kým som si uvedomila, že čo je príčinou a preto som mu zadok chránila plienkou alebo gaťkami.

kukakaj
24. mar 2016

@maslenka47 ja som myslela nehodu ked sa dietatko pokaka. Osobne absolutne neverim ze ta plienka nasiaknuta vodou hned v prvej sekunde ako dieta vojde do vody zadrzi moc, ked sa dietatko pocika a nic sa nedostane do vody...

whitecat666
24. mar 2016

@inge888 Ahoj 🙂 .Ja by som dala tieto plienkove:
http://www.predeti.sk/produkt/plavky-plienkove-...
a ako vrch sa k nim celkom hodia tieto: http://www.ebay.com/itm/LITTLE-GIRLS-UPF-50-SWI...

misel0806
24. mar 2016

Kludne stacia plienkove nohavicky alebo obycajne gatky. A kludne moze byt aj hola co je natom moj mali sa cvachtal aj holy a vpohode😃

luliu
24. mar 2016

@inge888 velmi kvalitne plavky pre neodplienkovane deti su splash about. Su neoprenove, vyuzivaju sa vo vacsine plavani batoliat. Mali ame ich aj pri mori a velka spokojnost 😉