Poraďte prosím, aké plavky sú vhodné do bazéna pre 11mes. bábo? Príp. existuje niaka špecialna plienka na plávanie?
ako to riešite?
sú špeciálne plienky do vody, predávajú ich aj tu v bazáre alebo aj v dm ich majú...
buď jednorázové, ako spomínajú baby vyššie, existujú rôzne značky - Pampers, Huggies, Babylove...
alebo...ak plánuješ navševovať bazén častejšie tak plienkové plavky, sú síce o čosi drahšie, ale podľa mňa sa investícia rýchlo vráti
nám sa jednorázové neosvedčili, nasajú strašne vela vody
http://www.najplavky.sk/index.php?cPath=175_176...
http://www.nosime.sk/menu257-plienkove-plavky
ahoj, my sme do bazéna používali jednorazové plienkové plavky 🙂 a neskôr plavky s "pogumovanými" nohavičkami, ale to už sme mali 20 mesiacov... 😉
Ja som vyskúšala aj jednorazové plavky, ale keďže sme sa dali na babyplávanie, tak som kúpila detské plavky. Keďže majú chrániť "iba" pred stolicou, tak by mali mať dobru gumičku na brušku a okolo stehienok. My ich využívame do teraz-bola to veľkosť od 8 do 11kg, takže sme ich využili od 9 mesiacov a ešte teraz ako 2oj ročná ich v pohode oblečie, ale má len niečo cez 10kg. Takže ak sa chystáš na častejšie kúpanie, tak určite odporúčam plavky.
my sme chodili plavat tak som malej kupila plavky. su od 7-11kg, nosit ich zacala ked nemala este ani 7kg a kedze momentalne ma 8,2kg tak ich este dllllho ponosime 🙂
ja som sa rozhodla pre plavky z toho dovodu, ze konecne nejake prostredie kde nemusi mat plienku a ja jej zabijem plienku? 😠 😕 navyse deti maju radi ked ich vodicka omyva vsade a maju s nou kontakt 😉
a vobec niesu drahe, nase stali 11€ a jedno balenie jednorazovych plavacich plienok stoji nieco vyse 7€ 😉
bud plienky na plavanie alebo moj maly mal bazene plavky so vsitou plienkou (mam ich teraz v inzeratoch)...kukni aby si mala predsatvu ako vyzeraju...
na kurz plavania urcite detske plavky, napr. Happy Nappy. na kupalisko alebo k moru stacia jednorazove plavky.
@zuzka1008 ahojky, su specialne plienky do vody, napr, aj znacka pampers ich ma, plavky kupovat tento rok zrejme este nebudem, plienka podla mna staci 🙂