Aké papučky na prvé kroky máte odskúšané?

maybe888
1. apr 2022

Ktoré papučky na prvé kroky máte odskúšané a odporúčali by ste ich? Pozerala som befado, paci sa mi tá perforovaná podrážka na odvetrávanie, len som sa dočítala, že v nich chýbajú vložky, údajne?Alebo aké iné by ste odporúčali, prípadne ktoré vás sklamali.Ďakujem veľmi pekne

mima1
1. apr 2022

Na prve kroky stacia obycajne ponozky. Ked chces tak kozenne capacky. Papuce by som nedavala vobec netreba ich detom

ivanavin
1. apr 2022

V teple úplne na boso, v chlade protišmykové ponožky. Dcéra má 2,5 roka, papuče žiadne nenosí. Ušetríte za papuče, aj za cesty k ortopédovi 🙂

evkamotka
1. apr 2022

Ziadne. Nozicka, svaly, slacchu potrebuju pracovat, noha citit povrch, hladat prirodzenu stabilitu. Papuca vsetko zabije
Protismykove ponozky su fajn

zuzka649
1. apr 2022

@maybe888 za mňa papučky RAK...ja mam info ze keď začne dietatko chodiť členok by mal byť pevný 🤷🏼‍♀️ niekedy mám pocit že čo odborník, to iný názor..

p.j.jacky
1. apr 2022

@maybe888 kožené capacky

nanka1986
1. apr 2022

@maybe888 capacky kožené, ako bolo spomenuté vyssie

diamond007
1. apr 2022

@evkamotka
@ivanavin
@mima1
Toto si myslela aj kamoška, dokým dieťaťu v troch rokoch nepovedali že má plochu nohu. (Teda dvom kamoškam uz )
Na vysvetlenie - deťom sa nohy formujú, vyvíjajú. V domácom prostredí majú mať plnohodnotne papuče, a áno, vonku môžu chodiť barefoot či naboso. Ortopéd to vysvetlil tak, že noha dieťaťa nie je prispôsobena na takú rovnú podlahu.
Nepíšem o prvých krokoch v pár mesiacoch, ale aj potom

ivanavin
2. apr 2022

@diamond007 nuž ja som papučky nosila, pretože moja mama je zaťažená na to aby deťom nebolo zima 🙂 neskôr aj drahé ortopedické šľapky a vložky do topánok, plochú nohu mám tiež 🤷‍♀️