Baby ja som dala malému ked začal chodiť papučky značky RAK, teraz má už 14 mesiacov a dávam mu ponožkopapučky. Dúfam, že som neurobila s týmto chybu. Chcela by som niečo zdravé kúpiť, čo odporúčate? ďakujem,
@florentina1 ak chces tak ortopedicku obuv,kde je vytvarovana klenba,...ale sama predavacka mi povedala v Bati,ze do 3 rokov veku,by deti mali chodit viac bez topanok ako s nimi,...
kožené capačky
Ahoj, ja tiez kupujem len tenucke kozene capacky - aj starsej dcere som predtym, aj teraz synovi. Su fajn, lebo sa v nich nesmyka, nozicky ma teple a je to akoby chodil naboso (kupujem od znamej z UK).
@florentina1 neurobila si chybu. Poviem ti to takto starsi dostaval papucky cicibany takze velmi kvalitne ploche nohy ma ako kacicka. Mladsi papucky nosi akurat v skolke doma beha bosi a hned je na tom lepsie s nohami
@florentina1 urobila si spravne...najlepsie bud protismykove ponozky, ponozky s kozenou podrazkou, pripadne kozene capacky...detska klenba sa vyvija do 3-4 rokov...je potrebne, aby nozicka citila roznorodost povrchov, po ktorych chodi...tym sa prirodzene tvaruje a posilnuje 😉
@florentina1 najradsej ho nechavam v teplych ponozkach-ale ked uz ideme niekam,kde je trooooska chladnejsie...kupujem aj Rak 🙂
najlepsie naboso, pripadne nieco makke na sposob capaciek, alebo tie ponozkopapucky... moj nazor 😉 moj beha bosy v ponozkach, ked bol mensi mal pediped nieco ako capacky a neviem ich vynachvalit, su aj ine znacky podobne ktore niesu take drahe 😉