Aké papierové plienky odporúčate?

majkaa
9. nov 2010

Mame rocneho synceka. Pouzivame od narodenia pampersky sleep and play. Doteraz sa to dalo, ale teraz ked viac pije cajiku, tak cez noc vobec nevydrzia, musime ho prebalovat a cez den, ked ideme vonku na 3 hodinky pride uplne precikany. Skusili sme aj modre pampers a to isto bolo. Potom huggies po nich mu nejak zadocek zacal cervenat a uplne vyrazky, ale vydrzali super. Prosim poradte, naozaj nemame peniazky na to aby som kupovala len na skusku nove plienky.

janocka
9. nov 2010
nikolko
9. nov 2010

aj ja som pouzivala huggies ale nebola som spokojna .kamoska my poradila plienky z Tesca tie fialove a som s nimi spokojna 🙂

traktor
9. nov 2010

mame od narodenia tesco modre a sme spokojný 🙂

lussy666
9. nov 2010

na fialove, teraz zelene tesco plienky su vyborne ohlasy...

benne
9. nov 2010

suseda mala chlapca a používala fialové tesco plienky (teraz sú zelené), a používala veľkosť 4+, lebo vraj 4 precikal, ale tú plusovú nie. Ja som mala dievča, tá neprecikávala, malý ten len leží zatiaľ, tak tiež nemám odskúšané, ale som s tescovskými spokojná (zelenými, aj s tými gaga) a som spokojná aj s lidláckkymi, tými, čo sú po menej ks balené, ale tie mám odskúšané len na dievčati.

ajluirnaaj
9. nov 2010

my mame rocneho chlapceka a pouzivame Pampers aktive baby 4, alebo 4plus. Tieto dvoje su naj. Nema zapareny zadocek (ako Z babylove z dm) a neprecika. A nam napriklad nestacili pampers sleep and play - tie raz a niekdy viac. papa

kejtty
9. nov 2010

aj my len na Pamperskach active baby fičíme... tie su najlepšie zo všetkých, co som skusala... 😕

dioliana1
9. nov 2010

z Lidl toujours alebo softino, alebo polske Dada...

alca85
9. nov 2010

keď bola moja dcérka malá, tak sme používali tie fialové tesco, s ktorými som bola spokojná, tie zelené čo začali predávať po nich som už neskúšala (zdali sa mi drahé)....takže sme prešli na Huggies, no tie malej vždy pretiekli. Tak sme začali cez net kupovať pampers activ baby (keďže výjdu oveľa lacnejšie ako z obchodu, najmä ak sa máš s kým podeliť o poštovné) a tiež aj pampers sleep and play (veľká spokojnosť), no a tento týždeň sme začali skúšať tie nové z Tesca Gaga. Najskôr sa mi zdali hrozne tvrdé najmú oproti tým pamperskám, ale môžem povedať. že veľmi dobre sajú a tiež sa do nich dosť zmestí 😅 ....takže asi pri nich zostanem 🙂
Ale zadoček nemala zaparený nikdy ani pri jednej značke.

berus222
9. nov 2010

z DM babylove

8808
9. nov 2010

my sme mali Pampersky asi len dva druhy take žlte pre novorodencov, ale nikdy viac.. potom s kamilkove nejake sme dostali na vianocne.. tie boli fajn, .. na kstiny sme dostali Huggies-ky obycajne.. to bolo hroooozne.. ale presli sme na Huggies premiumka a tie mame dodnes.. teraz cakame druhe babo a tiez rozmyslame nad lacnejsimi plienkami kym babo trocha sa ustali s kakanim a tak.. kamaratka mi odporucila tiez plienky z LIDLu alebo aj z Metra Aro-vky tak uvidime.. chcem najprv skusit mensie mnozstvo a potom sa uvidi.. kedysi sme kupovali tesco plienky ale potom zmenili recepturu a sme mali zapareniny hrooozne...

nice202
9. nov 2010

ja som vyskusala uz hadam vsetky plienky. momentalne sme dostali od starej mamy gaga plienky a musim skonstatovat, ze najprv som bola velmi skepticka pri tejto znacke. Akonahle sme ich vsak vyskusali, tak mozem len odporucat, su vyborne. takisto su skvele aj pampers premium care.

salonka77
9. nov 2010

My sme prešli doslova odyseu čo sa týka vhodných plienok. Od tescových fialových, babylove dm, huggies premium, háppy, lidlovské toujours pampers oranžové až nakoniec sme našli najlepšiu a zároveň najjemnejšiu plienočku Pampers premium care. 😎 Pre nášho lapaja rozhodne naj naj naj. Najprv boli celkom fajn aj active baby, ale postupne sa mu riťa sčervenala, boli dosť voňavé. Ale premiumky sú bez parfumu, hebké ako bavlna... 😀

evinkal
10. nov 2010

Ahoj.Tak mi používame z Lidla BABYLOVE.Skúšala som aj Tesco(fialove),ale tie nám nesedia-popri nôžkach jej pretekajú-A bola som spokojná aj s Sleep and Play-harmančekové.A raz sme skúšali aj z BILLY,tuším sa volajú Clever-aj tie boli super,ale najčastejšie tie Babylove-tým sme verní🙂

sakura77
10. nov 2010

pampers premium care 😉

denduska
10. nov 2010

u nas pampers jedna velka katastrofa, strasne sa z nich vyhadzala az do krvi 😖 a za tie prachy este k tomu...... 🙄 u nas ficia Babylove z DM, Huggiesky ak su v akcii (inac mne sa obycajne zdaju lepsie nez premium) a Bella happy

janina77
10. nov 2010

Jednoznacne TESCO - zelene alebo teraz nove Gaga. Jedna plienka vydrzi celu noc, a to aj pri 2x 200ml mlieka + 100 ml caju za noc 🙂.

radkatom
10. nov 2010

my pouzivame pampers premium care a su fakt super 😉

mirka285
10. nov 2010

kazdemu dietatu vyhovuju ine plienky,treba vyskusat 😉

mataharyy
10. nov 2010

Ahoj,
tak u nás byl problém s tím že malému dost plen nesedlo (proto jsme používali látkovky a i teď používáme, jen když se sušej jsme na papírovkách), tak jsem zkoušeli a zkoušeli až jsem došli k tomu že nejlepší jsou tesco pleny ty modré, či zelenkavé, nevím co je to za barvu 😅 Celou noc mu vydrží bez problémů a nevyhází se po nich, což po sleap and play bylo běžné 😒

irsina83
10. nov 2010

pouzivali sme pampersky ale kazde dve hodiny som mohla menit a teraz uz len Huggies, najlepsie plienky ake sme skusili. vydrzia 4-5 hodin a uz sa nam nestava ze sa mala precika....skusila som aj helen harper, softino ale huggies to vyhrali...a mam negativnu skusenost a pampers active baby, mala mala po nich v okoli susinky gelove gulicky, pampersky su uplny shit, nepochopim preco ich babatkam aromatizuju a napustaju a potom plienky vypustaju same somariny.... huggieska nam tiez vydrzi celu noc az do 9.00 rana od vecera 20.00.