Ake pančušky kupujete detm? My sme mali belindy a aj tescove ale ani jedny sa mi moc neosvedčili a po par pranich boli žmolkove a obnosene. Dakujem
@kvojtanikova aj aj som kupovala Lidlove,ale pri tychto poslednych,ruzovo siva kombinacia sa mi vytahali gumicky,aj sesternica ma ten isty problem,doteraz sa mi to este nestalo....
no a zmolky maju tusim vsetky pancusky,aj nextove po par praniach 😉
Ja som mala H&M, aj C&A aj Tesco.
Ale niektore z C&A su horsie, vytahali sa. Nemam uz obaly, tak neviem, ktore boli horsie a ktore dobre drzia. A bohuzial v obchode to nevidno, ktore budu dobre...
Tesco sa tiez vytahali. Ale drzia, len uz nevyzeraju pekne.
Tie z H&M su tiez dobre, nemala som problemy. Tuto zimu nemam ziadne z H&M v obehu.
Ked sa dostanete do Rakuska do Hofera a budu mat pancusky, vrelo odporucam. Stoja 2-2,50 a su super!
V Rakusku predava KIK pancuchy firmy ERGEE, tie su tiez dobre. Ma ich uz druhu zimu, drzia tvar, nezmolkuju, ja som super spokojna. Stoja myslim 3,50. (Aj Hofer aj KIK su v Hainburgu pri cerpacke Jet)
Z Lidla som mala zatial iba Lupilu ponozky, lebo pancuchy som nakupila v Hoferi 😉 Ale tie ponozky boli OK. Len u nas byva Lidl okamzite vybraty, treba prist hned rano v prvy den aklcie, inak uz nic nemaju.
HM,GAP,DECOY. HM -su takmer neznicitelne, po sezone vyzeraju stale nositelne, s kludnym svedomimich posielam dalej v rodine.
GAP- maju aj okrajove farby( cierna napr) vo vypredaji sa daju ich pancuchy kupit velmi lacno. Problem je trochu s velkostami, vzdy kupujem o jednu velkost vacsie ako dcera potrebuje
Decoy-bud kvoli nevsednym farbam alebo vzorom, inak cenovo trochu viac ako HM
My mame najradsej H&M, vela vydrzia a maju prijemne gumicky. Aj leginky mame odtial najradsej. Akurat ma stvu, ze su to dvojcisla...jedno dvojcislo uz male a druhe este velke 😖 Ale ved deti dorastu....
rewon
Mamicky, siahnite po slovenskej odskusanej kvalite. Urcite Tatrasvitacke pancusky (s trakmi robia 70 a 80) bez trakov 80 a vyssie. Ak chcete mensie, mame dalsieho slovenskeho kvalitneho vyrobcu Pleso- vyraba velmi podobne tatrasvitackym pancuskam a uz od velkosti 50 a ma krasne pestre farby. Skladom mame do c 110. Nech sa paci, podte nakuknut = slovenske a skladom (porovnavajte ceny a skoncite u nas 🙂 )
ja kupujem H&M, tesco
Uz som tu pisala. ja sa snazim podporovat domacich vyrobcov. Aj pre deti a teraz pre vnucata kupujem pancuchy a ponozky z Tatrasvitu, pohodlne cez e-shop.
Synovi kupujem Mile pancusky.Len su troska drahsie. A synovcom som kupovala take hrubsie z Tchibo,ponosili obaja a stale su pekne,drzia tvar aj farebne pekne a zmolky minimalne.
Tchibo TOP 👏👍
Ja na brendon.sk, klasicke bavlnene take vrubkovane, vydrzali aj po strasej sestre, aj teraz planujem dokupit a popozeram asi Tchibo ked si ich pochvalujete😉
Tchibo su najlepsie s akymi som sa stretla,vydržia dlho,su hrube a hlavne sa nezoderu na palcoch.
Ja kupujem už len v Pepcu lizenzované disney po 2,50, sú krásne aj po viacerých praniach. Kúpila som ich raz na skúšku, že čo vydržia a odvtedy len tam. Majú aj také lacnejšie , tuším 1,50 ale tie rýchlo zožmolkavejú. A svokra mojim občas kúpi v lidli ale tie nemám rada, lebo po pár praniach povoľuje gumička v páse .🙂
Klasiky Tatrasvit, alebo Mile su najlepsie a su to slovenske výrobky 😉.
Ja nedám dopustiť na tatrasvit, skús pozrieť tu http://zaneprazdnena-mama.eu/pančuchy-ponožky-62 akurát som objednávala včera, mi kamoška oporučila, že oni ich tam vždy mávajú za najvýhodnejšie ceny
Tak Tatrasvit tie 100% bavlnene su dobre tak pe babätke, ktore este nie su mobilne. Pre deti stvornozkujuce, behajuce, chodiace atd. uz velmi...no neviem, ale sa vytahaju a ani po oprati sa nedaju do povodneho stavu. Takze pre babätka ano, pre väcsie deti eeee.
Tchibo su super vynosisli az traja po sebe.
Inak kupujem uz len Falke, Sterntaler, Ewers.
Ja kupujem klasické socialstické ako sme nosili kedysi my v detstve a to v Jednote.😉 Nežmolkujú, slovenská výroba.
@bubinko83 mne sa osvedcili pancusky Lupilu z Lidla, ale pozor, nie tie hrube plysove ale obycajne tensie. A uz som aj u Cinanov natrafila na super pancusky - licencovane Spiderman/Hotwheels, tie by sa tvojmu syncekovi urcite pacili. Cena cca 3,50E, tie z Lidla byvaju za 1,99 alebo 2,49E.