Ahojky.Neviete náhodou že ake oblečenie sa môže zobrať do nemocnice na novorodenecké?ci iba body,dupacky ale všelijake?dakujem
@lilla23 asi záleží od nemocnice.. ja som mala oblečenie len na cestu domov - dávali tam deťom nemocničné kosielky…
Ale niektoré baby tu raz písali že chceli aby mali svoje oblečenie..
ja som s tým nemala problém… tie sestričky sa starali o veľa deti a tie kosielky sa raz dva zaviazali a hotovo.. keby mali všetkým deťom davat nejake leginky a body.. a ja osobne som prvý mesiac ani body nevyužila, lebo som sa bála cez hlavu preťahovať body… tak bud vezmi zavinovacie, alebo najlepšie dupacky jednodielne a hotovo 🙂
@lilla23 ja by som si vzala určite, obaja synovia sa mi brutálne vyhadzali z toho erarneho, aj sestričky vraveli že to je bežné, proste tie vecičky sa čistia s ostatnými z nemocnice riadnou chémiou (aby sa vyčistila krv, stolica, atď...). Mala som košieľky na zapínanie, nie cez hlavičku a polodupacky a čiapočky
Ja si do nemocnice svoje brať nebudem. Dávajú erárne. Pri prvom synovi som aj mala, ale po vyšetrení mi ho doniesli prezlečeného do erárneho lebo sa pogrckal a mojich vecí som sa už nedohľadala. Dali ich do prania s ostatnými, nikto neriešil čie tie veci sú. Tak som ho po zvyšok pobytu obliekala do erárneho.
Obe deti som mala v erarnom, nijake problémy nemali, neviem si predstaviť ze by som v pôrodnici mala prať a sušiť dakde po radiátore detské veci.
Hocijake ale najlepsie take co sa sup sup vyzlieka 🙂 staci body, nozicky nemusia byt oblecene, bud bude v perinke alebo idealne zohriate na tebe/vedla teba prikryte
Jaaj zabudla som tam dopísat že som myslela veci pre novoredencov pre nemocnicu zobrat ktore je uz male pre nas.
@lilla23 ahaa 😄 ja som najprv aj rozmyslala ci to tak myslis… no tak to asi len body a kosielky ak mas, ine sa tam velmi neoblieka, my zvykneme do takych veci ako dupacky/overal obliekat deti, co zostavaju u nas bez mamy, inak bezne vacisnou na izby len erarne kosielky alebo body, ak je nedostatok 🙂
@lilla23 hocičo. Ale väčšinou sú bábätka v erarnom. Ogrcka či pokaka oblečenie? Sestricky ti dajú čisté, kde budeš prať a sušiť to tvoje?