Aké oblečenie pre dvojmesačné bábo?

eva1122
27. máj 2014

Dievčence, prosím Vás ako obliekate 2 mesačné bábo v týchto teplých dňoch? Čo im dávate na spinkanie, na deň, či na prechádzku? Stále mám strach, že je môjmu krpcovi zima, potom sa mi zdá, že sa potí... Ďakujem za všetky rady!!!

ichbinich
27. máj 2014

@eva1122:
Pri dvojmesacnom som sa este zhruba drzala pravidla, ze o jednu vrstvu viac, ako mam ja na sebe. V tieni je relativne chladno, tak mat po ruke aj nejaku deku.
Podla toho, ak je okolo 20, tak body s kratkym rukavom plus tricko a nohavice. Ak je nad 25, tak uz iba body plus kratasy alebo tenke nohavice.
Nezabudni na ochranny krem na opalovanie, casto sa neda slnku na prechadzke uplne vyhnut, tak radsej nakremovat ruky a nohy, ktore nie su zakryte oblecenim alebo na 100% v tieni kociara a clony.
Teplotu skusaj na zatylku, ak je prijemne teply, je babu dobre. Ak je horuci az spoteny, minimalne jednu vrstvu vyzliect. Ak je zatylok chladny, jednu vrstvu obliect 😉

nicolle21
27. máj 2014

2mesacne je este male babatko, treba hlavne davat pozor na teploty, nechodit v najvacsich horucavach, ak je vietor, prisposobit oblecenie.. nas ma uz 10 mesiacov a ked fuka, tak ma na bodynku s kratkym aj tenulinku mikinku, kratasy sme este nemali, vzdy dlhe tenke nohavice.. ked uz teraz maju nosit kratke rukavy a nohavice, tak ako ich budeme obliekat, ked bude nad 30?

loli39
28. máj 2014

ahoj no maličké dvojmesačné bábo je ešte male a nevie si udržať teplotu keďže len ležká tak račej ho obliekaj teplejšie a ak nemáš dostatok teplučkeho oblečenia skús pozrieť tento eshop majú tam dosť vecí pre male bábetká http://www.mamebabo.sk/