Aké oblečenie na jar pre 1,5 ročné dieťa?

linki90
6. jan 2022

Aké oblečenie respektive nohavice odporúčate pre deti vo veku 1.5 roka na jar alebo teraz toto počasie že je raz pekne potom sychravo ,s malým chodim každý deň von a na oteplovačky je vonku teplo a keď mu dám pančušky a tepláky to je hneď špinavý .Predsa keď behá zafúĺa sa od listia,blata,atď veď to poznáte 🙂 nejaký taký materiál čo ho neprefúka a ľahko sa čistí že nemusim hneď prať po každej prechádzke vďaka

pribinak
6. jan 2022

@linki90 softsheelove nohavice. To že je dieťa špinavé, je prirodzene. Nikto to nerieši. Aj tie softsheelky budú hneď špinavé

mauduska
6. jan 2022

Špinavé deco je klasika, s tým nič nespravíš. Len nakúp do zásoby, nech má v čom behať po vonku, kým sa ostatné perie :D
A podľa kľudne aj tie tepláky s pančuchami, alebo aby ho neprefúklo tak "šušťáky" 🙂

zuzubb007
6. jan 2022

Spinave bude vsetko, uz sa len naucit furt prat, ja hadzem kazdy den do pracky predsa nebudem chodit s dietatom od blata

barbie1981
6. jan 2022

Softshellove nohavice, moje deti majú aj zateplené flisom aj bambusové a striedam im ich.

patka06
6. jan 2022

Špinavé dieťa je šťastné dieťa
Odporúčam oblečenie do dažďa, mávajú ho sezonne v Lidli, nepremokavé nohavice, ktoré netreba zakaždým prať, stačí prejsť tam kde sú špinavé hubkou

anjelicek26
6. jan 2022

Tak prat budes tak ci tak, samocistiace oblecenie este nevymysleli... do zahrady maju moje deti softshellove oblecenie, hlavne kvoli vlhkosti, kedze si sadnu, padnu kadekde...

kataka10
6. jan 2022

@linki90 ja mam od Unuo softshellove nohavice a bundu. Nohavice som teraz kombinovala so zimnou bundou, podla potreby.

ruzasipova
6. jan 2022

@linki90 Zateplene softshelove nohavice od unuo.