ahoj , nám sa malá narodí koncom septembra a na Vianoce by sme chceli s nou cestovať domov. Máme domov 800 km . už teraz rozmyslam ako ju oblečiem alebo do čoho zabalím, čo mám kúpiť aby sa cítila pohodlne . Na nete som našla detský fusak do autosedačky mám ho kupiť ? čo poviete ? ako ste to riešili vy ?
@ushuaia áno autom, no som aj rozmyšlala že v aute jej bude teplo. ďakujem za radu 😉
@slavomiraaa inak mame za sebou aj skoro 11 hodinou cestu autom...mala to zvladla super, horsie bolo s dospelakmi...celi dolamani 😀 , do autosedacky som najskor dala tenku deku ale spotila sa, takze sme museli prezliekat...lepsie je nedat nic, iba to pohodlne oblecenie a do auta ani ciapocku tym padom nepotrebujes...ved budete aj kurit...A sem tam som ju zobrala na ruky, na maminom vankusi sa jej dobre spalo...bola tiez chuda ubolena...ved autosedacka da tiez zabrat na chrbatik pri 11 hodinach cesty...Ale pre istotu maj pri sebe jednu tenku deku...Ked dorazite pred dom staci drobca zababusit do teplej deky a dat teplu ciaku a rovno do domu... 🙂
@slavomiraaa ahoj, pojdete autom ? My sme cestovali ked mala bola 3 mesacna lietadlom z horuca do zimy... 🙂 , vol pohodlne oblecenie...co netlaci na telicku, daj tielko - body a overal, neviem ci je fusak dobry napad do autosedacky, bude ju hriat na chrbatik, moze sa spotit, Ja mam ,boze neviem ako to nazvat, nieje to fusak, je to bavlnene, ako vak do vajicka...a mozno tenku ciapocku...Maj pri sebe aj nahradne oblecenie...zvladnete neboj sa 🙂