Dobrý večer, mňa by zaujímalo čo nachystať na oblečenie do autosedačky pre novorodenca, do čoho ho zabaliť v lete (júl, samozrejme podľa počasia)? a použili ste autosedačku hneď z pôrodnice?
My sme sli domou 7.7 vetrisko riadny ale slniecko svietilo body gate tricko mikinka ciapocka sup do vajicka a prikryli sme sa plienkou🙂
asi také niečo ako mal princ George 😉
oblečenie podľa počasia - v júli môže byť rovnako dobre 35°C ako aj 12°C a autosedačku samozrejme, novorodenec nie je nijako špeciálne vybavený voči zraneniam pri autohavárii v porovnaní s napr. mesačným dieťaťom, ak ide o pokutu tak je presne taká istá ako keď máš dieťa iného veku bez autosedačky...
To ozaj zavisi od pocasia.Kazdopadne,autosedacku potrebovat budes.Ja som s malou odchadzala z porodnice prvy julovy tyzden a sice bolo teplo ale prsalo.Mala body s dlhym rukavom a dupacky+svetrik a tenku ciapocku.
určite aj ked bude moc teplo take babo znesie dupačky a body s dlhym rukavom,tenku čiapku.zober si tenku deku keby bolo chladnejšie
hovori sa, ze dieta by malo byt oblecene ako ty plus jednu vrstvu navyse... uvidis, ake bude pocasie. aj v porodnici ti poradia.
požit trreba vajíčko a vziat viac vecičiek a sestričky z toho vyberu najvhodnejšie
autosedacku urcite ano. vezies si domov v nej to najcennejsie co mas. Oblecenie podla pocasia. Prvy bol dokonca aj v tenkej zavinovacke co bola zima a druhy isiel v tenkych dupackach, bodynku a tenka ciapocka.
my sme sli domov minuly rok 27.7. a veru bola straaaaasna horucava, maly mal body s dlhym, dupky, tenku ciapocku a mala som pripravenu plienkovu osusku na prikrytie, ale nebolo treba, v aute sa nam aj trochu spotil z BS do ZV, ale nic katastrofalne 🙂
Ja som rodila koncom júla, a bolo celkom teplo - tak okolo 30'C, malý mal bodyčko, dupačky a tenký svetrík ale už nemal žiadnu deku. Na hlavičku čiapočku, takú aby bola až na ušká a dobre ich zakryla a na ruky môžeš dať rukavičky. Teraz sa dá okrem autosedačky aj v autobaničke prevážať (Jané, Concord, pegpérego)
a v septembri ako by ste obliekli babo? Je mozne dat babo so zavinovackou do vajicka?
Dupacky + body s dlhym rukavom, v extremnej horucave s kratkym, tenka ciapocka, deka + v pripade chladnejsieho pocasia nejaka mikinka navrch. A autosedacku musis samozrejme pouzit hned na ceste z porodnice.