Aké máte skúsenosti so spacím vakom grobag?

danikial
1. sep 2014

Dcérka rada spáva v spacom vaku, ale zatiaľ sme používali len tenšie letné. Teraz keď v bytoch ešte nekúria, by sa nám zišlo niečo hrubšie, len nechcem aby sa zase prehriala. V obchode nám poradili zn. grobag, len sa mi zdá vysoká cena ☹. Tak ak máte skúsenosti, prosím o info 😉

adkat13
1. sep 2014

35€ za spací vak je fakt dosť veľa. to sú podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze. za to jej kúp radšej niečo iné a spací vak určite zoženieš za nejakú rozumnejšiu cenu, napr. aj tu na MK 🙂

demo
1. sep 2014

Pozri spacie vaky v Ikea, dobre ceny a sú kvalitné.

hamca
1. sep 2014

My mame grobag tu strednu hrubku 1,5 a som s nim velmi spokojna. Pouzivame ho celorocne, v lete ma bambula len tielko a vak a ked je chladnejsie, tak ma aj pyzamo vo vaku.
Mali sme asi 5 vakov, ale tento je fakt najkvalitnejsi a z velmi prijemneho materialu. I system zapinania je super.
Len ta cena....

gabinecka_
1. sep 2014

Ja som bola veľmi spokojná s grobagmi. Ako píše hamca, sú veľmi kvalitné. A super je to že už potom netreba zakrývať. Tiež sme používali celoročne.

havana_frost
1. sep 2014

nechapem preco su grobagy na slovensku take predrazene, v UK ho kupite od 17 libier. akykolvek spacak spravi tu istu sluzbu, nemusi to byt tato znacka, vyberaj hrubsie, do bytu 2,5 toga.

lucia_242
1. sep 2014

Aj ja ho davam malej na spanie a som spokojna,ked sa nekuri a je chladnejsie 2,5 tog je fajn.Mne ho doniesla sestra z UK,inak by som nebola ochotna dat zan tolko €. Kvalita super,ale cena katastrofa.

matkamirko
1. sep 2014

ja som mala tiez, mam odlozeny pre dalsie, a urcite som s nim bola spokojna. Cena je umerna kvalite, mala som aj lacnejsie, ale v tomto jedinom mi maly chcel byt.

babatkoling
2. sep 2014

Grobag je povodne anglicka znacka, teraz uz samozrejme pod licenciu vyrabana v Cine (a tusim v Indii).
35E za spaci vak je straaaasne vela, to fakt tolko pytaju?
Je to sice asi najkvalitnejsie na trhu, ale ja by som tolko zan nezaplatila. My sme mali second-hand grobagy a vydrzali vo vybornom stave.
Ak kupis novy a budes sa on starat, tak mas sancu ho predat za stale dost vysoku cenu...

mikah
19. okt 2014

Najlepsie spacie vaky mame aj .5 a 2tag odporucam

anuskaaprazko
19. okt 2014

Vyborne su... Pouzivame 1 a 2.5 tog, podla zimy aku mame 🙂 ked sa nekurilo ten 2.5 bol super terwz staci 1tog a pyzamko pod... Ked budes kupovat odporucam ti objednat si z ebay.co.uk za 36 libier mas twin pack + sice este postovnr ale aj tak jeden vychadza menej. Pripadne pozri tu bazar...