Ahoj žienky! Napíšte mi prosím skúsenosti s touto značkou. Zvažujem kúpu zimných topánok pre syna (3 roky, veľkosť cca 29) a ešte sme ich nemali. Obzvlášť ma zaujíma, či sú spoľahlivo nepremokavé. Ďakujem
ahoj, cenovo sa vyrovnajú goratexovým superfitom, ale podľa mojich skúseností majú superfity oveľa lepšiu podrážku, ktorá lepšie drží na snehu a superfity nepremoknú, skús ich obzrieť, iné svojim deťom na zimu nekupujem 😉
od ciziem elefantov ma odradza jedina vec a sice, ze maju velmi nizky nart a sirka byva rozna, preto by som kupovala jedine po dokladnom vyskusani... kvalitou inak patria medzi top, toho by som sa nebala...
Mala som pre syna zimne ako druhe v poradi pre istotu minuly rok, ale v porovnani s nasou oblubenou 1tkou co sa zimnej obuvi tyka Superfitkami boli strasne tazke a mali velmi tvrdu a neohybnu podrazku. Mladsi mal toto leto sandalky a tie su vyborne ale na zimu uz jedine Superfity. Pripadne este Richter, ine uz nie.
môžem sa spýtať...tie superfit kupujete iba cez internet?..nemajú klasické predajne?
Ja som mala zimne a premokli..takze uz ich nekupim kedzebsu dost drahe..na suchu zimu super ale nie do snehu...
vzdy sme mali s nimi vybornu skusenost, zimne nepremokli. sklamana som bola akurat pri poslednych letnych ... zly strih, syncekovi uplne stlacali malicky, nemohli sme ich nosit .. a ani uz reklamovat, kedze sa to naplno prejavilo az po par prechadzkach ...
ako elefanten je velmi kvalitna znacka, my sme mali od nich len topanocky clenkove a sandalky/ ratam tak viac ako desat parov urcite od nich, kupujem superfit, adidas, bama, geox, converse a richter
zimne som od nich nemala pre deti, ale vobec by som sa toho nebala
zimne topanky kupujeme superfit a cizmy pre slecnu uz sme mali aj bama a dobre