Aku mate skusenost s teplomermi na celo ?
zuzana1981...najlepsie dat teplomer do dupky..a tie ostatne su na nic..mame teplomer do ucha tak ten mera jak pojaseny a potom mame aj cumlik- teplomer a ten je tiez o nicom..najlepsie je klasika
ja mam pocit, ze ten teplomer na čelo nemeria spolahlivo 😒 radsej meriam klasicky do riťky ... a sebe po pazuchu ...
MAAJA 😉
Teplomer na čelo nie je presný... som ho kúpila a už ho ani nepoužívam.
Ale viete ako meriam mojemu teplotu ľahko, bez pchania ho kadetade...?
Keďže má bruško faldavé, položím teplomer medzi faldičky, jemu sa to páči a teplota je odmeraná... 😀
A skúšala som to... je to presné...! 😉 🙂
tak teplomer na čelo je uplna hluposť, vôbec nemeria presne. neodporučam... 😝
aj ja som sa ulakomila na teplomer na celo, a je fakt o nicom. pouzivame teplomer do riťky
ja som ho mala pozicany ked mal teraz maly chripku. Nameral mi na cele 35,6 a maly mal 39,4...esteze som ho nekupila 😠
my sme teraz kupili digi teplomer aj do uska aj na celo.ten na celo je na figu,ale ten do uska je fajn.doteraz sme pouzivali rektalny,bol fajn,ale malu nechcem stale vyzliekat a pchat jej to do zadocku,tak sme kupili novy.
My sme kupili vcera teplomer na celo, za skoro 1000Sk a meria presne.
my sme tiez kupili na celo teplomer, ktory stal tiez okolo 1000 a sme spokojny. Mera presne a spolahlivo, skusala som merat aj celo aj normalnym a odmeral to presne. Navyse, je to maximalne pohodlne, ked v noci chcem premerat a maly uz spi, nemusim ho budit vyzliekanim a strkanim do ritky, prilozim na celo a hned viem aku ma teplotu. Pokial ma vyvysenu, teplomer to signalizuje inym tonom, takze ja som spokojna 😉
ako orientacia to je dobre, problem je ak sa velmi spoti ,tak cielko nema take horuce ako zvysok tela 😒
ale my merame v zadocku.
My mame celovy chicco, ale meria si ako chce, takze radsej prezijem trochu placu a zmeriam klasicky digitalnym 😵
@ajuskamimi dobry den prosom vas aky mate teplomr lebo ja tiež hladam ale su všelake nazory aked piste že mate presny prosim napiste mi akky mate..dakujem moc
@nikolkaaa mame teplomer microlife, predchodcu teplomera microlife FR1 DM1 🙂
Tak naaša doktorka tak malemu merala bezne teplotu,raz nas poslala na prijem do nemocnice a tam sa pytali na to ako mu merala dr. teplotu a oni nas doslova vysmiali ☹