Rozmýšľam, že by som takýto projektor kúpila, len neviem, či to nie je ďalšia vec, ktorá sa neskôr ukáže ako zbytočnosť...náš drobec má už 6 mesiacov, zaspí väčšinov pri pití svojej fľašky, no rátam, že to už nebude dlho trvať... a keď náhodou nezaspí, nechcem byť stále pri ňom a čakať kým zaspí...na postieľke má namontovanú hudbu, ktorá ho ukľudňuje...problém je v tom, že keď sa večer napapká a "šibrinkuje" nožičkami, pritláča ich k telu a pod, tak sa povracká...a preto, keď pri pití fľašky nezaspí, musím byť pri ňom a ukľudňovať ho, aby v postieľke "netancoval" a nepovrackal sa... aké teda máte skúsenosti s takýmito hracími premietacími projektormi... pomohli vám pri uspávaní drobca? ako dlho ste ich používali? nemali ste potom problém v čase, keď ste už projektor prestali používať? Ďakujem 🙂
hlavne ho treba dať poriadne odgrgnúť po najedení,ale poriadne, ja som si naše uspávanie užívala a niečo iné ako mamu by som dieťaťu neponúkla,to ani nepoznám nejaký projektor,ale bála by som sa ,že si navykne a potom čo,bude tak chcieť byť uspávané dokedy?
pouzivame od 6mes. ,teraz ma 21 mes. a stale si ho pustame pri uspavani -skusala som iny,ale vratili sme sa k oblubenemu povodnemu-a v oducani nevidim problem,ci ide o projektor,cumlik .....ked pride cas- dieta rastie,objavuje nove veci,sam si povie kedy-urcite nebude v 10r.potrebovat k zaspavaniu projektor
ja som to mala pri prvom a mam aj pri druhom syncekovi.u nas sa to veeelmi osvedcilo,teraz mam taku co sa snou aj zahra ked je v postielke lebo hra pesnicky,napadobnuje zvuky zvierat,prirody...a aj vecer sa mu to velmi paci a pri tych zvukoch prirody velmi rad zaspinkava...
ale zalezi asi od babatka ci ho to zaujme ...