Cez den pouzivam latkove plienky, ale na noc jednorazovu. Dieta mi prespi celu noc, takze by som potrebovala taku co vydrzi cca 10 - 12 hodin.
softino z lidlu
konopne, napr. od ellas house 😉 vydrzia.viac v teme latkove plienky 🙂
Mne žiadna látkovka nevydržala celú noc,nakoľko v noci sa môj syn v cikaní absolútne prekonával. Bude mať teraz dva roky a predsa som nakoniec našla - volá sa Itti Bitti Boo - je podobná ako Itii Bitii d Lish, ale rozdiel je v tom, že na túto treba vrchné nepremokavé gate, nakoľko celá plienka je z bambusového a veľmi savého materiálu, nie len vkladačky. Bola dosť drahá, ale oplatilo sa🙂 mám len jednu a každé ráno ju preperiem, a stačí mi to. Je fakt super. U nás som ju nevidela, ale vedela by som ju zohnať - stačí poslať IP.
mnou doma site... vkladacka 6 vrstiev bambusovo konopneho flisu plus 4 vrstvy hrubeho bambusoveho frote... a posledne 3 dni precikal aj tie, takze este k tomu pojdu 4 vrstvy konopneho flisu a jedna vrstva bambusoveho aksamitu...
a to dufam opat vydrzi aspon dalsieho pol roka, ak nie rok....... 😉
pridaj sa do témy o látkových plienkach, určite budeš mať viac otázok, a Kočky sú tam veľmi zlaté a poradia ti. 🙂