Aké látkové plienky používate na noc?

amandamath
1. feb 2011

Cez den pouzivam latkove plienky, ale na noc jednorazovu. Dieta mi prespi celu noc, takze by som potrebovala taku co vydrzi cca 10 - 12 hodin.

monr
1. feb 2011

pridaj sa do témy o látkových plienkach, určite budeš mať viac otázok, a Kočky sú tam veľmi zlaté a poradia ti. 🙂

pink_lady
1. feb 2011

softino z lidlu

tea333
2. feb 2011

konopne, napr. od ellas house 😉 vydrzia.viac v teme latkove plienky 🙂

jezibab
2. feb 2011

Mne žiadna látkovka nevydržala celú noc,nakoľko v noci sa môj syn v cikaní absolútne prekonával. Bude mať teraz dva roky a predsa som nakoniec našla - volá sa Itti Bitti Boo - je podobná ako Itii Bitii d Lish, ale rozdiel je v tom, že na túto treba vrchné nepremokavé gate, nakoľko celá plienka je z bambusového a veľmi savého materiálu, nie len vkladačky. Bola dosť drahá, ale oplatilo sa🙂 mám len jednu a každé ráno ju preperiem, a stačí mi to. Je fakt super. U nás som ju nevidela, ale vedela by som ju zohnať - stačí poslať IP.

kaktusik007
3. feb 2011

mnou doma site... vkladacka 6 vrstiev bambusovo konopneho flisu plus 4 vrstvy hrubeho bambusoveho frote... a posledne 3 dni precikal aj tie, takze este k tomu pojdu 4 vrstvy konopneho flisu a jedna vrstva bambusoveho aksamitu...

a to dufam opat vydrzi aspon dalsieho pol roka, ak nie rok....... 😉