Ahojte, chcem objednat tieto Adidas snehulky ale neviem v akom cisle, nemate niektora skusenost, ci pasuje cislovanie ako u Adidas tenisiek alebo su mensie a je dobre objednat vacsie cislo. Dakujem velmi pekne za rady...
reálne sme ich neskúšali, ale myslím, že to bude rovnaká veľkosť, ako u tenisiek... pochybujem, že by bol rozdiel v rámci tej istej značky... ale pokiaľ je to obuv na zimu, tak možno stojí za zváženie aj väčšie číslo, ak by mal malý obuté hrubšie ponožky... navyše kotníkové topánky lepšie držia na nohe než klasické tenisky
ja som ich mojmu malemu kupila, sú krásne... na dlžku sedia super iba s obuvaním máme problémy, su tesne, veľmi ťažko sa nám nazúvajú.....a to moj malý nie je baculatý, tak že by mal aj nožku extra širšiu....snád používaním povolia 😝 😝 😝
Chcela by som sa spytat, ci vam nepremokaju..My sme ich mali dnes prvykrat na nohe do mokreho trošku snehoveho počasia a mala komplet spodok pančušiek mokry a snehule zvnutra tiež. Sušili sa na radiatore ☹ Nechapem, ako mohli premoknut. Ved by mali byt odolne proti vode ☹ čo potom spravia v snehovej člapkanici..žeby som natrafila na chybny model? ☹
Nam su adidasky vzdy o cislo mensie..takze kupujeme o cislo vätsie ako obvykle nike. 😉