Aké fľašky a cumlíky pre bábätko?

3. dec 2020

Ahojte baby.. Čakáme Prvé bábo a neviem Aké Fľašky a cumlíky mam kúpiť.. Ževraj avent značka sú dobré ale aj troška drahšie ... A koľko ks asi? A fľašky koľko ml? Zbytočne je asi 125ml ale už tie väčšie 260ml? Ci... Ďakujem Za každú radu

denden77
3. dec 2020

ja som mala 2x125, tie som pouzivala asi 2 mesiace a 2 tie vacsie od Aventu, tie pouzivam teraz

s_a
3. dec 2020

ja mám cumlík a občas som použila aj fľašku od 0. mesiaca oboje značky MAM a pekne ju prijal a nevadí, že je menšia, má iba 160ml, ale zo začiatku ti aj tak veľa nevypije a ešte nevieš, či budeš ju vlastne musieť použiť, takže na začiatok podľa mňa stačí 🙂

limetka69
3. dec 2020

ja som mala vsetko NUK a parada 🙂

nevenka
3. dec 2020

My sme skusili viacero, ale teda, ja som prioritne chcela dojcit, ale syn sa nevedel prisat, najprv iba s kobucikmi, dokrmovali sme teda, pouzivali sme Avent, co boli k manualnej odsavacke, aj cumle. Ale dudlik obycajny sme mali MAM, tie sa mi najviac pacili a ostali sme pri nich, aj ked boli vacsi, dlho mali tu taku strednu velkost a ked si vedeli sami vlozit cumel, neriesili sme, ktorou stranou, pacili sa mi, ze boli uzke a rovnake z kazdej strany. U druheho dietata som mala inu odsavacku a pri tej boli este lepsie cumliky, Lansinoh, tie dudle na flasu boli uplne makkucke. Hlavne, ak chces aj dojcit, urcite treba vybrat flasu s cumlom, tym SIRSIM, aby muselo dieta otvarat pusinku, ako ked sa chyti na prsnik. Teraz cakam tretie a mam zas flasu od Medely a jedna Lansinoh mi ostala cisto nova aj s cumlom, tak uvidim. Ale dufam, ze ju nebudeme potrebovat, iba vynimocne...🙏

hailey1
3. dec 2020

Hlavne nekupuj plastove a s tym blbym koncom, ktory akoze nahradza prsnik. Ja som nakupila pred porodnicou, maly mi z toho odmietal jest. Nakupila som klasicke NUK sklenene, dokonca s vacsou dierou a parada

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinka9501
4. dec 2020

@hailey1 ja som tiez mala tu flasu co akoze nahradza bradavku - 10€ stala - a maly sa normalne drhol ked z nej pil.
Kupili sme Lovi flasku od 0 mes. objem ma 150ml a je super! Odporucam aspon dve. A cumliky sme kupili asi z kazdeho druhu a nakoniec vezme do ust iba ten zo 101drogerie za 99centov 😂 tak som ich kupila asi 10😂