Aké botičky na zimu?

evicka1
28. nov 2010

ahojte. riesim otazocku ake kvalitne detske boticky na zimu? dakujem za nazor a radu

miracko
28. nov 2010

Ahoj, my sme teraz kupovali Santé a sme maximálne spokojní, pozerám že máš aj rovnako staré dieťa, tak ak mozem poradiť kupili sme také vyššie vnutri kozusinka, na suché zipsy aj sa lahko obuvaju aj su pekne a teple, cele kozene, takze nepremoknu
Dostať ich v zdravotníckych potrebach, cena sa odvíja od velkosti, my sme kupovali 26- tku tie vysli 28,50 a c. 28 a tie vysli 31,50 eur
Ale pozor pani v predajni ma upozornila ze su inak cislovane, teda ze maju vacsie cislo a mensiu velkost, realne nosime 24 a 26

salma22
28. nov 2010

my sme malej kupili s kozusinkou a vysli nas na 5.30eur ma 20-tky

dai
29. nov 2010

ahoj evicka,
ja som malej kupila teraz cizmicky v zare - fakt krasne, kozenne vo vnutri s kozusinou - ma 26-ku nozicku - stali 50 euro...

cica13
29. nov 2010

my mame na suchu zimu z Protetiky...na 3 lepky a snehulky mame nepremokave Superfitky.... 🙂

andrea487
29. nov 2010

mi sme kupili,adidas snowplay,snehulky,maju speciálnu podrážku,nepremokaju,držia pevne nožku,a malej sa v nich super chodí 😀 😀
pridávam link aby si mala predstavu odporucam 😀 😀
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=39611631&tab=6

susik77
6. dec 2010

Ahoj, my sme kupili znacku Superfit, velmi doporucujem! Perfektne sa obuvaju, my mame snurovacie. Su velmi teple, mala v nich beha po hlbokom snehu, prideme domov a ma te[ple a suche nozicky. Su velmi vhodne aj ked ma niekto vysoky nart-co je nas problem. Kym sme objavili Superfitky, tak sme nemohli najst ziadne topanky co by nam sedeli. 😉

mychaella
7. dec 2010

ahoj, my mame falcotto, maju rainstep membranu takze odpudzuju vodu a ovciu kokozusinku vo vnutri takze su teplucke nemusim davat ziadne ponozky len pancusky. a nosime ich aj do snehu na sankovacku a ked sme vonku aj dlho vzdy ma teplucke nozicky.

adrianal
7. dec 2010

ahoj, my sme kúpili značku superfit sú vysoké na 3 lepky a majú aj nepremokavú membránu goratex, sú odskúšané aj vo velkom snehu vôbec nepremokajú 100% spokojnosť 😅

ivett1
9. dec 2010

ahoj, túto zimu som malému kúpila za super cenu v Deichmane zimné topky vyššie zn. Elefanten v kombinácii brúsená koža a nepremokavý mat. (výborná kvalita) - modro-čierne a... pre istotu ešte jedny snehulky zn. Bobbi Shoes na zips celé z nepremokavého mat. v čierno-červenej kombinácii s reflexnými prvkami 😨

minnie55
9. dec 2010

ja som malému kúpila kožené topánky zn. Richter, s kožušinkou vo vnútri, sú úžasné, sme maximálne spokojní 🙂

albireo
9. dec 2010

Ecco. Zateplene, s goretexovou membranou, reflexnymi pruzkami. Lahke. Ohybna podrazka. zatial nepremokli.