Aká postieľka je lepšia?

annie13
17. aug 2010

Syn má 2 rôčky a pri ňom som strašne chcela postieľku so zásuvkou tie však boli len s vyberateľnými paličkami nie so spúšťacím bokom a potom kedže som ho kojila aj v noci až do 15 mesiacov som nadávala lebo som ho nevládala vyberať, teraz je to však výhoda lebo v noci sám dobežká za nami keď sa mu niečo snívka. Dcérka si už začína sadať tak už nemože byť v kolíske kvôli urázu tak som na vážkach či kúpiť so spúšťacím bokom alebo s vyberateľnými paličkami aká sa Vám osvedčila?

moniqe3
17. aug 2010

Ja mám postieľku z Ikei kde sa dá jedna strana úplne dole a dcérka 2a pol ročná si sama vôjde aj víjde, ale už sme jej kúpili aj normálnu dospelácku posteľ a tam dáme tú zábranu aby nespadla a neskôr už bez nej.. podľa mňa by si mala už rozmýšľať nad posteľou čo už bude syn využívať aj ako puberťák. 😉

katka1981
17. aug 2010

Ja mam s palickami a chyba mi spustaci bok, lebo mala sa naucila spavat s nami a neviem ju to oducit, a nepomaha jej drzat sa za moju ruku ale chce lezat vedla nas. Mozno spustaci bok by to vyriesil.

rene82
17. aug 2010

tak my máme s paličkami. zatiaľ mi to vyhovuje a vyberanie v noci na kojenie (aj 2-3x za noc ešte, hoci máme rok aj skoro mesiac) mi problémy nerobí. ja by som to asi vyriešila tak, ako hovorí moniqe. kúpila by som "dospelácku" posteľ pre staršie dieťatko a to menšie by malo po nej zase postieľku.

babulina
17. aug 2010

my sme to riesili skolkarskou postielkou, kupovali sme ju v ikea vie z nej pekne zliezt neni privelmi vysoka, a ma do polovice dlzky zabranu takze nespadne, mladsi samozrejme spi v palickovanej postielke, urcite by som sa zamyslela uz nad normalnou postelou, ci uz klasicky rozmer alebo zmenseny

bubelko
17. aug 2010

my mame obe postielky s vyberatelnymi palickami, pricom sa obe daju prerobit na zmensenu normalnu postel. ked som starsiemu vybrala palicky, sam chodil vecer dnu a rano zasa von, taktiez v noci. momentalne ju uz ma prerobenu na normalnu.