dobrý deň aká odsávačka soplíkov bola pre vás top? chcela by som vyskúšať vysávačovú ale nevyznám sa tomu ešte a ak správne chápem musí byť pripojená k domacemu vysávaču alebo ten vysávač bude ktomu? ďakujem
My mame noštek. Nedam na nu dopustit. U nas nepredavaju tie na vysavac, o chvilu mi sestra donesie dalsiu, keby sa daco tejto stalo.
@sendy55555 Ano napaja sa na hadicu od vysavaca. Vysavac musi mat regulaciu vykonu.
"vysávačova"
@amelie2017 a to je aká elektrická? som prvorodička čiže takým veciam sa ešte nevyznám veľmi
@beata_k preco by musel mat vysavac regulaciu vykonu? vobec netreba
@zuzanka.zuzu My sme napojili u svokry na centralny vakuovy vysavac , tam sa vykon neda obmedzit a ten ma brutalnu savu silu a dcerke to skoro kožu vytrhlo... takze urcite nejake priemyselne vysavace nie. Moderne vysavace maju EU legislativou obmedzeny maximalny vykon a detom teda odsavacka neublizi
@sendy55555
Existuje manualna, to je o nicom, dieta sa ti mrvi a neodsaje to nic. Potom elektricka do zasuvky. To neviem, ale asi bude tiez slaba. Najlepsia je na vysavac. My mame tiez tu Ariane baby vac, co je obrazok vyssie a spokojnost. Len treba ju dat na kurenie alebo slnko susit po pouziti, lebo jedna nam splesnela
Nostek je na vysavac.
@basska_b tak asi nie kazdemu by napadlo pripojit na priemyselny vysavac 🙈 ale regulaciu vykonu pri domacich ozaj netreba
Za mna uplny top je tato:
MIOBEBEE Detská odsávačka hlienov. Dostat ju aj v dn, ale tam nie je najlacnejsia. Pouzivame ju od narodenia (maly ma 2r) a absolutna spokojnost
Mam tuto kupovanu v lekarni ... za mna suuper vec ... a ano pripojis ju na vysavac a odsavas..