Chcem poprosiť mamičky, ktoré používali odsávačku s akou boli najviac spokojné. Myslím, skôr na manuálnu, alebo aj značku odsávačky. dakujem
ahoj...aj ja som mala avent manualnu....a odsavala som v kuse 8 mesiacov... 😉 ...a este som ju aj predala.. 😉
medela, výborná cena, výborná kvalita...ja som odsávala prvý mesiac vkuse, lebo malá bola v nemocnici...a mne ju odporučili laktačné poradkyne a fakt nesklamala...predávam ju teraz na bazári, je vo výbornom stave a za symbolickú cenu 🙂
medela
avent manuálna, veľká spokojnosť
Avent elektricka 😉 odsavala som 10 mesiacov
@kraky0 ja som mala aj mám LOVI a som spokojná, bola lacnejšia ale ja sa na ňu nemôžem sťažovať
jednoznacne Avent-ka 😉
medela
avent
avent
Jednoznacne Avent,mala som aj inu manualnu,ale neda sa to porovnat
medela
ja som tiež mala aventku odsávali sme 18 mesiacov a veľká spokojnosť akurát som si musela dávať fľašu bo som si kúpila verziu s téglikmi a tam bol odsávací nástavec, potom taký na rozšírenie na ktorý sa dali nasadiť kelímky, ale keďže sa dávali do mrazáku boli také mäkšie a keď som to pri odsávaní držala tak mi tam unikal vzduch, takže som miesto rozšírenia dala fľašu avent a v pohode a aj fľaša chicko sa tuším hodí. Počas tých 18m som len raz dokupovala "hviezdičku" taký vnútorný kúsok silikónu bo sa opotreboval ale v pohode dostať a veľkáá spokojnosť. Keďže sme boli aj v nemocnici mala som možnosť odskúšať aj iné typy a táto sa mi najviac páčila
dieťa 🙂 .. najlepsia odsavacka 🙂
ja som mala manualnu medelu a aj elektricku medelu a obe boli super.
Ak chces odsavat pravidelne tak odporucam urcite elektricku, ja som nikdy nekojila, iba odsavam a prve 3 mesiace som stravila aj 4 hodiny odsavanim (nie v kuse ale dokopy za cely den 🙂 ) a s manualnou si to neviem predstavit. Najprv som mala tommee tippee a ta to po 7 mesiacoch uz nevydrzala, potom som si kupila lansinoh - dvojitu, odsavam z oboch prsnikov naraz, keby som vedela hned kupim tuto, viem si nastavit dlzku a silu satia a hlavne mi to trva polovicny cas
ja som mala Avent manualnu a bola som spokojna