Aká odsávačka mlieka je najlepšia?

kraky0
5. nov 2013

Chcem poprosiť mamičky, ktoré používali odsávačku s akou boli najviac spokojné. Myslím, skôr na manuálnu, alebo aj značku odsávačky. dakujem

anika11
5. nov 2013

ja som mala Avent manualnu a bola som spokojna

lolonka
5. nov 2013

ahoj...aj ja som mala avent manualnu....a odsavala som v kuse 8 mesiacov... 😉 ...a este som ju aj predala.. 😉

nikusssik
5. nov 2013

medela, výborná cena, výborná kvalita...ja som odsávala prvý mesiac vkuse, lebo malá bola v nemocnici...a mne ju odporučili laktačné poradkyne a fakt nesklamala...predávam ju teraz na bazári, je vo výbornom stave a za symbolickú cenu 🙂

lin123
5. nov 2013

medela

m_ij_ka
5. nov 2013

avent manuálna, veľká spokojnosť

renatka100
5. nov 2013

Avent elektricka 😉 odsavala som 10 mesiacov

monika2606
5. nov 2013

@kraky0 ja som mala aj mám LOVI a som spokojná, bola lacnejšia ale ja sa na ňu nemôžem sťažovať

viera77
5. nov 2013

jednoznacne Avent-ka 😉

maca_p
5. nov 2013

medela

something
5. nov 2013

avent

dasaa
5. nov 2013

avent

majaplevka
5. nov 2013

Jednoznacne Avent,mala som aj inu manualnu,ale neda sa to porovnat

emmka19
6. nov 2013

medela

dovolenka2
6. nov 2013

ja som tiež mala aventku odsávali sme 18 mesiacov a veľká spokojnosť akurát som si musela dávať fľašu bo som si kúpila verziu s téglikmi a tam bol odsávací nástavec, potom taký na rozšírenie na ktorý sa dali nasadiť kelímky, ale keďže sa dávali do mrazáku boli také mäkšie a keď som to pri odsávaní držala tak mi tam unikal vzduch, takže som miesto rozšírenia dala fľašu avent a v pohode a aj fľaša chicko sa tuším hodí. Počas tých 18m som len raz dokupovala "hviezdičku" taký vnútorný kúsok silikónu bo sa opotreboval ale v pohode dostať a veľkáá spokojnosť. Keďže sme boli aj v nemocnici mala som možnosť odskúšať aj iné typy a táto sa mi najviac páčila

patkobo
6. nov 2013

dieťa 🙂 .. najlepsia odsavacka 🙂

zanin
6. nov 2013

ja som mala manualnu medelu a aj elektricku medelu a obe boli super.

stormie
6. nov 2013

Ak chces odsavat pravidelne tak odporucam urcite elektricku, ja som nikdy nekojila, iba odsavam a prve 3 mesiace som stravila aj 4 hodiny odsavanim (nie v kuse ale dokopy za cely den 🙂 ) a s manualnou si to neviem predstavit. Najprv som mala tommee tippee a ta to po 7 mesiacoch uz nevydrzala, potom som si kupila lansinoh - dvojitu, odsavam z oboch prsnikov naraz, keby som vedela hned kupim tuto, viem si nastavit dlzku a silu satia a hlavne mi to trva polovicny cas