Aká odsávačka hlienov na baterky je naj?

mia_ko
16. okt 2014

Ahojte, chcela by som kupiť odsavačku hlienov na baterky ale neviem ktora je naj, a napíšte aj cenu a kde ste kupovali, Ďakujem.

mirkava
16. okt 2014

@mia_ko my máme na vysávač a je v poho... je na baterky lepšia?

mia_ko
autor
16. okt 2014

@mirkava no neviem ... lebo ja na vysavač mam a som spokojna ale poslednu dobu sme dosť soplavy ale nie chorý a aj ked na navštevu ideme tak by som radšej na baterky mala pri sebe ako na vysavač

tova
17. okt 2014

citala som, ze tie na vysavac velmi drazdia sliznicu, a deti sa boja zvuku vysavaca po dlhy cas. Ani neviem ako ciste to je. Mala som na baterky a eeee take jemne tekute prizracne vytiahne ale, to hustejsie tazko a ked treba to drzat v nose 30 sekund kym taha a to sa dieti uz tocia. Predavaju aj take tusim svajciarske ze ustamy treba tahat (cez filter) a to je silnejsie ako na baterky, bez zvuku a prenosne, kupuju sa lacne filtere na kazde pouzite.

masinka
17. okt 2014

@mia_ko ahoj, tak moje skusenosti s odsavackami su taketo :
Odsavacka na baterky boli uplne vyhodene peniaze - kupovali sme v zdravotnickych potrebach, zn. Livinglab, stala vyse 40 Eur. Ako pise @tova, odsaje to tekute, ale to vytecie aj same a utries vreckovkou.... Ine znacky sme neskusali, mozno existuje aj nieco silnejsie.....
Podobne na dve veci su aj take tie balonikove co stlacis a prilozis... tie odsaju par kapiek toho, co by aj vytieklo, ale s hustejsim soplikom si neporadia.
U nas sa najlepsie osvedcila ta na vysavac. Samozrejme treba ju pouzivat s mierou, ale oproti castemu smrkaniu kde ma dieta od vreckovky nos vydraty do krvi je to podla mna setrnejsie. A za par sekund to vytiahne huste sopliky az z paty. Ono ked si to skusite na sebe, tak zistite, ze ten tah zase nie je az taky silny a vobec to nie je take hrozne ako to vyzera - to nie je ako keby ste si dali do nosa priamo koniec hadice z vysavaca 😉 Moja najmladsia, ked mala plny nostek, tak sama chodila ze "mama, hu", takze nie kazde dieta sa vysavaca boji 😀
Ako cestovna verzia su dobre aj tie ustne dobre. V zdravotnickych potrebach maju za par centov take s kontajnerikom z ktoreho trcia 2 hadicky - jednu das do nosa a jednou tahas. Tie su o trosicku lepsie ako tie balonikove, ale naozaj len o trosicku. A uprimne pchat nejaku slamku dietatu do nosa mi bolo dost proti srsti.
Super bola ustna odsavacka Chicco, ta dokazala toho vytiahnut takmer tolko ako ta vysavacova. http://www.najnakup.sk/Porovnaj_nosne-odsavacky... Akurat bola dost draha a nemala taku zivotnost ako ta na vysavac - tu som pouzivala na tri deti a stale je v pohode, pri tej cestovnej po par pouzitiach praskol ten koncovy nastavec (kedze to bolo treba po kazdeom pouziti rozobrat a umyt). Este ze boli v baleni aj dva nahradne.

mia_ko
autor
17. okt 2014

Ahojte, tak ešte raz. Ja odsavačku na vysavač mám a som s nou spokojná. Na baterky chcem len ked ideme na navštevu, že aby nemuseli vyťahovať vysávač. Kôli ničomu inému. Doma odsavam tou na vysavač ale uznajte že ked idete na navštevu tak nebudem žiadať aby vytiahli vysavač.
Odsavačku na baterky chcem len kôli tomu ak niekam pojdeme napr na navštevu alebo vylet.

werka_t
17. okt 2014

@mia_ko mam podobny problem, chceli sme ist na dovolenku, ale to by sme museli so sebou vysavac brat 😀 kupili sme odsavacku-slonika http://www.slune-cz.cz/dr-benny-odsavacka-hlenu... PRUDKO NEODPORUCAM esteze nam v obchode vratili peniaze, pretoze nam tvrdili,ze odsavacka je taka vykonna ako vysavac

tova
17. okt 2014

fridababy odsavacka vytiahne aj zelene na jeden tah len nie kazdemu sa paci ustami tahat sople, ktore ostavaju len v tube lebo tam je filter. do nosa sa tuba neda len prilozi cca 3 milimetre.