Aká odsávačka hlienov je najlepšia?

nathuska
29. máj 2014

ahojte, prosim vas potrebujem poradit ohladom odsavacky hlienov.moj 9-mesacny syncek je cely zahlieneny a tie hlieny vracia.mam taky obycajnu odsavacku ( pumpicku) a s tou sa mi nedalo odsavat a este duplom ked sa mykal.dakujem za vase rady

monicm
29. máj 2014

taká na vysávač,značka je podľa mňa úplne šumafuk 🙂

sense
29. máj 2014

my mame elektricku a vytiahne, na vysavac by mala zosalela kedze sa boji vysavaca, inak odkedy nam v nemocnici odporucili vyplacyh robime len tak je to trochu neprijemne ale ucinne

monicm
29. máj 2014

@sense o elektrickej počujem prvýkrát a je rovnako účinná ako tá na vysávač?

sense
29. máj 2014

no neviem aka je na vysavac ale my sme s elektrickou spokojni....

lusyke
29. máj 2014

pumpicka je blbost. Najlepsia je obycajna hadickova z lekarne. Je cenovo dostupna a ucinna. Len treba umyvat hned po pouziti lebo hlieny v hadicke zaschnu a uz ich von nedostanes..inak sa udrzuje v cistote velmi lahko. A mas kontrolu nad silou tahu. Kamaratka mala odsavacku na vysavac a este doteraz sa jej dcera vysavaca boji. Pre dieta je dost stresujuce odsavanie ked je chorucke a strasit ho este takym hlukom...a neviem si predstavit zapinat vysavac uprostred noci....dobra je mozno este elektricka ale ta je dost draha a neviem ci je dost ucinna.

sarinka123
29. máj 2014

Odsavacka na vysavac. Super vec.

nicolle21
29. máj 2014

nam sa tiez osvedcila na vysavac.. maly sa ho neboji, jazdi na nom, ked vysavam 😀 a vytiahne to tie hlieny fakt kvalitne.. a ze pustam v noci? ts.. ked nespi maly kvoli hlienom a ja kvoli malemu, tak mi je sum a fuk, ci susedovcom na 2min zapnem vysavac

lusyke
29. máj 2014

@nicolle21 u kazdeho je to inak....ked byvame v jednom dome so svokrovcami a svagrinou ktora ma malu dceru tak by to asi nebolo uprostred noci velmi vhodne. A malu by to asi tiez dost stresovala..najma pri horuckach.

25daniela
29. máj 2014

Jednoznacne na vysavac, je to velmi ucinne...

nathuska
autor
29. máj 2014

viete mi poradit aj nejaku konkretne? aj ta elektricka moze.byt dobra.

sandrika1986
29. máj 2014

My máme túto odsávačku na vysávač : http://www.babyrecenzie.sk/recenzie/produkt/31625/

sisu1ka
29. máj 2014

jednoznačne Miobebee na baterky a noštek na vysavač

blumchen2
29. máj 2014

@lusyke mas pravdu, tu hadickovu mozes vziat so sebou napr. ked ides s chorym dietatom k lekarke. tahat so seobu vysavac je dost narocne...🙂 teraz vazne: s tou na vysavac sa moze vytrhnut aj kus nosovej sliznice

katka259
29. máj 2014

my sme sa naparovali nad kamilkami spolu, prikryli sme sa pod plienku a hned potom odsali s odsavacku na vysavac, konretne sme pouzili tu, co je komentar vyssie ten link a za tyzden bolo po sopliku, maly mal iba 4 mesiace a krutil sa na vsetky strany, ale robila som to sama a islo to..

lusyke
29. máj 2014

@blumchen2 konecne niekto. Dakujem 🙂

@nathuska urcite kup radsej elektricku na baterky ked uz nechces hadickovu.

blumchen2
29. máj 2014

@lusyke za malo 🙂 ja som tu na vysavac dostala, ale nepouzivam ju. tie hadickove mam kupene 4, lebo ich susim rozobrate a dcera vzdy nejaku cast uchmatne 🙂

zumasi
29. máj 2014

@lusyke
@blumchen2
@nathuska co sa vysavacovej tyka, je pravda ze vysavac sa kamkolvek zobrat neda, takze to nie je prakticke v tomto. ale co sa tyka bezpecnosti, odsavacky reguluju silu sania vysavaca, nie je to take silne ako ked vysavac vysava koberec.. takze je to uplne bezpecne. my okrem vysavacovj mame aj na baterky, je tiez dobra. tam ale treba kukat na recenzie, pocula som ze nie vsetky tahaju dobre. asi netreba kupit najlacnejsiu. a s hadickovou sme zase mali my zlu skusenost, ked mu tym tahala hlieny doktorka tak maly krical ako nikdy v zivote. treba poskusat 🙂

lilitela
29. máj 2014

@blumchen2 A to sa komu stalo ze vytrhol kus sliznice?

blumchen2
29. máj 2014

@lilitela prof. dluholucky to spominal v nejakom casopise

lusyke
29. máj 2014

@zumasi Vies mozno nekrical preto ze mu ich taha ale preto ze mu ich taha doktorka..cudzia osoba. Nasa krici a uhyba sa vzdy pri odsavani ked je chora. Neznasa ked sa jej nieco robi z nosom ked je chora a mohla by to byt hocijaka odsavacka. Ked bola zdrava a odsavala som jej preventivne tak z toho mala este srandu a hadicky sa jej velmi pacili.

zumasi
29. máj 2014

@lusyke no neviem, je to urcite individualne. mne sa v kazdom pripade pchanie tych hadiciek do nosa zdalo ovela drastickejsie ako vysavacova odsavacka, tot moj nazor a skusenost 🙂

lusyke
29. máj 2014

@blumchen2 hej aj nasa sa s tym rada hra. Musim schovavat 🙂 Keby nam niekto daroval odsavacku na vysavac tak by skoncila niekde v skrini alebo v kosi. Naozaj si neviem predstavit ze by som uprostred noci v tom hrobovom tichu..iba pri placi malej vytahovala vysavac a strasila ju tym. Ved ani dospelemu cloveku nieje dobre v takom nahlom hluku ked ma horucky a nie to este tak male babatko ktore ani neviem chuda co sa to s nim deje. Naozaj nechapem ako to moze niekto dobrovolne pouzivat.

zukuvi
29. máj 2014

my pouzivame len hadickovu ale na vodnate skor, kupila som aj drahu elektricku ale tah je otrasny, to skor ja vytiahnem s hadickovou lepsie ked sa posnazim 🙂

lusyke
29. máj 2014

@zumasi su aj hadickove odsavacky ktore maju bezpecnostnu koncovku aby hadicka nevosla do nosteka prilis hlboko. V lekarni dostat len tu jednoduchu ale aj s tou som bola spokojna. Teraz mame tu s koncovkou.

anula106
29. máj 2014

@lusyke mozno keby si vyskusala,nestavala by si sa k tomu tak negativne...my sme mali hadickove,teraz aj na vysavac a ta ovela viac vytiahne. A ze v noci? Ked sa babo dusi soplikmi,tak mu je to suma fuk ci zahuci vysavac.malemu sme v noci tahali a starsi sa na vysavac ani nezobudil...

zukuvi
29. máj 2014

@lusyke aj take su? dik za tip 🙂

nathuska
autor
29. máj 2014

rozhodla som sa pre tu vysavacovu nakolko ste pisali ,ze ma najlepsi tah.ten hluk nevadi hlavne aby to dobre vytiahlo sopliky, pretoze moj maly je uz tyzden v nemocnici kvoli tomu ,ze je zahlieneny cely a mna museli dneska vystriedat ,pretoze som tam chytila nejaky virus.dakujem za vase rady

lusyke
29. máj 2014

@anula106 No poznam moju dceru a viem co by jej prijemne bolo...Ked mala horucky tak ju vystrasilo uz len to ze sme odsavali..kebyze sa prida aj vysavac tak to si neviem predstavit. Skus si zapnut vysavac ked budes mat teplotu...staci aj 37,2...hlava ti pojde prasknut.

nathuska
autor
29. máj 2014

a este sa chcem spytat ci to je jedno aka je ta odsavacka na vysavac ?ja som nasla tuto http://m.heureka.sk/nosne-odsavacky/babydesign-...

nikollll
29. máj 2014

My sme mali dlho tú hadičkovú, no tie soplíky sa mu nedali tak dobre vytiahnuť. Potom sme kúpili na vysávač a neviem si ju vynachváliť. Toľko soplíku čo mu vysaje tá odsávačka by som len ťažko ja s hadičkou vytiahla. Hlavne keď sú také hustejšie soplíky. V noci keď má soplík, tak vytiahnem s tou obyčajnou, aby nebol hluk. a vysávača sa malý nebojí, tiež na ňom jazdí, vysáva, dokonca aj soplík si vie kúsok vytiahnuť sám 🙂 Nehovorím, že je pri tom spokojný, je to nepríjemné a ešte ho držať v polohe, ktorú nechce... ale nemusiíš sa báť, že mu s tým ublížiš, má to koncovku a nemôže sa to dostať hlboko do nošteka. Len to netreba robiť veľmi často, aby potom nemal stále soplíky a vysavač treba stiahnuť na minimum, ak je regulovateľný ťah. Hlavne, nech ho to čím skôr prejde, niekedy je dobré aj tie tvix kvapky pred tým dať, aby sa mi uvolnili troška. Veľa zdravíčka 🙂