Aká je táto zavinovačka?

cicuska9999
24. aug 2012

😒 maminy prosim vas aka je tato zavinovacka?? je dobra?? ked sa operoe nezdeformuje sa nejak?

bodka13
24. aug 2012

vyskúšaj a uvidíš....ak by sa s ňou niečo stalo,môžeš ju predsa reklamovať 😉

suelop
25. aug 2012

Podla mna zavinovacka bude drzat tvar, no zvazila by som zapinanie len na suchy zips. Nam sa najviac osvedcili zavinovacky na dve masle. So suchym zipsom sme ani nepouzivali, lebo sa to vkuse rozlepovalo.

fialkaa
25. aug 2012

suhlasim s tym suchym zipsom. na maslu su lepsie. o var zavinovacky by som sa nebala, prala by som ju setrne v nejakom pripravku na vlnu, na 30 stupnov.

masinka
25. aug 2012

nebude v tom drobcovi prilis teplo ?

tulip116
25. aug 2012

z mojej skusenosti - nikdy v zivote by som uz nekupila zavinovacku "s hlavou" t.j. s priestorom na schovanie hlavky - je to síce krásne do kočiarika, najmä v zime, ale na bežné užívanie totálne nepraktické, nedá sa s tým kojiť...Prosto mne to bolo skôr na obtiaž ako do pomoci! ...súhlasím s babami lepšie sú mašle, ako mali kedysi perinky...

nina167
20. mar 2013

aj ja mam zavinovacku na maslu, pri prvom som ju dost pouzivala, lepsia manipulacia pri kojeni a aj do kocika namiesto fusaku, mala som aj taku na suchy zips ale tu som vobec nevyuzivala..
Teraz pri druhom ju urcite znova vyuzijem 🙂

stanislavao
20. mar 2013

zavinovacky sa nezdeformuju. ale ja som s nimi spokojna nebola, lebo ten suchy zips tam neni dobry, dietatko potrebujete zatiahnut na pevnejsie, lebo je to moc nasiroko. ked je zas odopnuta, tak ten zips vam vsetko chyta a nici, ja som mala zavinovacky, ci sa zavazovali so snurkou. take boli super. A fleesova hruba je dost neprakticka. lepsie su bavlnene.

vinifred
20. mar 2013

..ja som mala perinky,tie boli najlepšie..aby som išla s dobou 😀 tak som si kúpila teda aj zavinovačku,amen tma,nikdy v živote,držím dieťa a zrazu len zmizlo,spodok sa vkuse roztváral ,mala som čo robiť dávať pozor,aby sa mi zospodu nevyšmyklo..vyhodila som to hneď!A zostala len pri perinkách..

betka22betka
20. mar 2013

najlepšie sú klasické zavinovačky z bavlny a s mašlami, kde sa dá vymeniť flísová vložka.

suz2
20. mar 2013

tiež súhlasím s tým, že najlepšie sú perinky s mašľami, kde môžeš dieťatko pevne zabaliť...na suchý zips je to na figu, hneď sa to rozopne....

bibistec
20. mar 2013

podla mna tiez neprakticka, ten suchy zips urcite nie a zda sa mi extremne tepla

veronika267
20. mar 2013

Ja som za klasicku perinku. Syn v nej bol 2 mesiace a bol spokojny. Do perinky sa da zavinut pevnejsie ako do takejto zavinovacky a bude sa citit istejsie. A podla mojho nazoru a skusenosti sa v perinke drzi dietatko ovela lepsie ako v zavinovacke. Ale kazdeho osobny nazor.

zeytin
20. mar 2013

My sme mali bambusovu bio zavinovacku a bola perfektna. Viaze sa na jednu maslu, je velmi prijemna na dotyk, obom babam sa v nej velmi pacilo. A neskor, ked uz nepotrebovali perinku, dala sa krasne pouzit ako deka na hranie alebo ako prikryvka do kocika ci do postielky. Ak chces, poslem ti link do ip.

georgia333
24. mar 2013

slovenské výrobky sú kvalitnejšie a hlavne detí netrpia exémom alebo alergiou, radšej kúp menej vecí a kvalitnejších