prosim o radu, ako si vybrat idealnu detsku elektronicku opatrovatelku? mala som pozicane znacky Sencor a Orava, ale nebola som spokojna, rusil nas iny signal, alebo nebolo nic pocut.
Angel Care - AC 401 - monitor a opatrovateľka v jednom. Ja som s ňou veľmi spokojná. Môžem len odporúčať.
Philips avent - čistý, jasný zvuk, žiadne rusenie
Angelcare AC401 s 2-ma podlozkami. Ma silny signal, perfektny zvuk , vysoku citlivost, ziadne rusenie signalu. My sme boli maximalne spokojni. Oplati sa do kvality viac investovat.
tiez som za Angelcare AC 401.....
Ahoj. Aj ja radim Angelcare AC401 s 2 podlozkami. Maly ma 14 mesiacov, ale doteraz ho pouzivame, sme v obyvaku a ukazuje aj malinky pohyb, takze niekedy este skor vieme, ze bude plakat ako on sam 🙂, jedina draha vec co som kupovala a neolutovala.
Ja som.maximalne spokojna s topcom kidzzz babytalker 4500, je to kamera s monitorom, takze krasne vidis co babo robi.a ak len zvukovu tak philips avent...ale ak by si raz skusila s kamerou, uz by si len zvukovu nechcela 🙂 akokolvek sa rozhodnes, urcite kup, mojej dcerke to zachranilo zivot...
dakujem za rady.
Angel Care, alebo Philips Avent 🙂