Aká je najlepšia detská elektronická opatrovateľka?

mishrom
18. feb 2013

prosim o radu, ako si vybrat idealnu detsku elektronicku opatrovatelku? mala som pozicane znacky Sencor a Orava, ale nebola som spokojna, rusil nas iny signal, alebo nebolo nic pocut.

bluerose
18. feb 2013

Angel Care, alebo Philips Avent 🙂

natasjajane
18. feb 2013

Angel Care - AC 401 - monitor a opatrovateľka v jednom. Ja som s ňou veľmi spokojná. Môžem len odporúčať.

arturia
18. feb 2013

Philips avent - čistý, jasný zvuk, žiadne rusenie

bellox
18. feb 2013

Angelcare AC401 s 2-ma podlozkami. Ma silny signal, perfektny zvuk , vysoku citlivost, ziadne rusenie signalu. My sme boli maximalne spokojni. Oplati sa do kvality viac investovat.

sense
18. feb 2013

tiez som za Angelcare AC 401.....

verka2
19. feb 2013

Ahoj. Aj ja radim Angelcare AC401 s 2 podlozkami. Maly ma 14 mesiacov, ale doteraz ho pouzivame, sme v obyvaku a ukazuje aj malinky pohyb, takze niekedy este skor vieme, ze bude plakat ako on sam 🙂, jedina draha vec co som kupovala a neolutovala.

sakura77
19. feb 2013

Ja som.maximalne spokojna s topcom kidzzz babytalker 4500, je to kamera s monitorom, takze krasne vidis co babo robi.a ak len zvukovu tak philips avent...ale ak by si raz skusila s kamerou, uz by si len zvukovu nechcela 🙂 akokolvek sa rozhodnes, urcite kup, mojej dcerke to zachranilo zivot...

mishrom
autor
20. feb 2013

dakujem za rady.

mishrom
autor
20. feb 2013

@sakura77 ako zachranilo zivot?

sakura77
20. feb 2013
leelyanah
9. máj 2013

@sakura77 aky dosah ma ten videomonitor v byte a vonku? V odporucaniach pisali, ze videopestunky maju o dost kratsi ako zvukove. Mozem poprosit aj ja do IP, co sa vlastne prihodilo?