mile mamicky...aka je dobra zavinovacka na leto?prosim vas cakam malickehoi v juli a neviem aku si mam kupit....poprosim vas o foto.dakujem
SwaddleMe blanket Summer (alebo Bio), zn. Kiddopotamus, babetko je v nich krasne zavinute (na telo), najlepsie na nich je, ze zavinocka sa krasne prisposobi krivkam a obrysom babetka, su priedusne, ale zaroven udrzia babetko pekne v teplucku.
no pre nas žiadna, malej bolo najlepšie bez nej - a to bola januárová 😀
ale fakt len swaddle me alebo niečo take tenulinké
http://www.ebay.co.uk/itm/SUMMER-INFANT-SWADDLE...
ak boli horucavy tak ziadna zavinovacka. my sme mali v tych horkach akurat body a ponozky, pri znesitelnejsich teplotach aj dupacky a na doma na noc tensiu rychlozavinovacku. aj tak som sa vzdy bala ze odtial vypadne. ked som ho mala na rukach zdalo sa mi to bezpecnejsie ale ako prikryvku sme ju pouzivali. do kocika sme mali lodger wraper. robi sa aj bavlneny aj fleesovy. ja som s nim bola uplne spokojna.
V lete je najlepsie bez zavinovacky 🙂 Ked bude chladnejsie, das do kocika deku a je hotovo. Alebo ked chces silou-mocou zavinovacku, tak v obchodoch aj na nete je ich vela. Vyber si podla svojho vkusu a potom z nej vyber vlozku a nahrad niecim tenkym. Len takato zavinovacka nie je taka pevna, takze pozor pri manipulacii s babatkom. Urcite si vyberies, je z coho.
Asi žiadna pre mňa bola najpohodlnejšia perinka normálna čipkovaná ZAVINOVAČKA podľa mňa nemá ten istý význam že upevniť dieťatko a tak... Ja som sa z našej zelenej tak tešila a keď sa malá narodila dala som ju tam a bola som z toho prekvapená že taká nepraktická vec 🙂 Ale zas keď niekomu vyhovuje... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som zavinovačku ani nepoužívala, jedine klasickú obyčajnú perinku a cez leto už vôbec nie 🙂
moje obe boli na leto pouzila som ju len raz bolo im v nej horko tak boli bez nej
Kedze kazde dietatko je ine tak aj tuto otazku ma zmysel riesit az potom. Moj prvy syn neznasal byt bez perinky ked nebol zavinuty tak sa v kuse budil. pouzivala som klasicku perinku. pri druhom to bol uplny opak ten neznasal byt zaviazany. Uz v porodnici sa mi vyvliekal a mohli ho viazat aj sestricky aj ja za 5 minut bol vonku. Sama uvidis co babetku bude vyhovovat. Ale kvoli manipulacii je najlepsia klasika mala som aj tie krasne rychloviazacky ale su na figu babo vykopava spodnu cast a ma potom hole nozky. Klasika je klasika. Aj v porodnici davaju aj v horucom lete perinky a neriesia ci je detickam teplo alebo nie 😔 .
ahoj moja dcerka sa narodila v lete mala som dve zavinovičky jednu taku tenšiu s tvrdou výplnou na chrbátik aby som som s nou mohla lepšie hýbať a jednu hrubšiu bola som s nimi spokojna a ked bolo malej teplo tak som ich len rozopla skus pozret na tuto stránku tam som našla dobre zavinovačky www.babybazar.sk majú tam aj nové a nie drahe ja som bola spokojna, inak jedinu zavinovačku som neuznávala a to tie čo sme mávali mi ako deti lebo to šnurovanie na nervy a boli moc hrube tak to by som ti neodporučila a sú dosť drahé a pritom to moc nevižuješ iba zo začiatku
ziadnu nekupuj 😉 bude sa v tom len potit, na leto staci bodinko, ponozky a tenka plienka na babo
ja som tiez za klasicku zavinovacku ako davaju v porodnici, a ked budu horucavy, dat do nej len tenucku vlozku (poskladanu plachtu alebo take daco). Babatka maju zavinovacku radi kvoli tomu ze sa v tom citiaa bezpecne a nerusia sa pri spanku tym, ze by im ruky/nohy lietali kade-tade. Ja by som na tvojom mieste urcite jednu klasicku na snurky kupila a ked uz budes mat babatko uvidis sama co bude pren najvhodnejsie.
my sme nepouzivali ziadne 🙂
uvidis podla dietata. moja mladsia bola taka, ze bez zavinutia jednoducho nevedela spat, budila sa, takze som zavinovala aj v case najvacsich horucav, dokonca aj do kocika. alternativne som nasla velu plazovu satku, tenunku, bavlnenu, podobnu gaze a zavinovala do toho. ked bolo fakt horuco, tak pod tym mala len tenunke satocky, alebo tricko (ziadne bodicko, v tom sa zbytocne potila).
Môj syn je augustový a mala som na výmenu 3 rýchlozavinovačky, ktoré sme používali na striedačku. Malo to výhody - môj muž sa ho bál prvé dni bez nej chytiť a takto si bol istejší. A druhá vec: malému bolo všetko oblečko zo začiatku akosi veľké, takže som mu dávala iba ľahké košieľky, príp. body s dlhým rukávom a plienku a nožičky som mu zabalila do zavinky.
Aj v noci spával prvé týždne v zavinovačke, nemusela som ho prikrývať.
http://www.postylky-hracky.cz/produkty/vybaveni...
Keď už malý v zavinovačke nebol, používala som ju ako podložku, keď ležkal na gauči alebo na posteli.
Ale určite sa mi nepáčia tie tradičné čipkované načančané zavinky. To by som môjmu malému nekúpila ani náhodou. 😵
ahoj, moji obaja sú letní...ja som používala rýchlozavinovačky...výhoda...neskôr môžeš použiť ako prikrývku 😉 ...obaja majú ešte stále svoje "perinky-minky" ako spinkáče 😵 ...aj keď majú už mikro rozmery 🙂
Ahoj moja ten problem mam aj ja naše babo sa narodi začiatkom augusta,ja uvažujem len o tenučkej zavinovačke.