Vyskusam posledny krat. 😞🙏🏻🤷🏻♀️ bo uz som zufala. Vyskusanych 60tooanok a kupene 3je. Vsetko premoka a to neni sneh.
Gumaky neobuje!
1,8r dieta, má vysoky nart , siroku nohu a NOZICKA MU NEPREJDE cez “špičku “
Jak su prsty a topanky niekotre zosite s jazykom.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Prosim rada
@mama4444 demar snehule to sme pouzivali v takom veku mame sirsiu nozku a fajne zateplene
Superfit si skusala? Ale nove, nie z bazáru
Hladaj s Gore tex membranou … My sme mali Lowa a Superfit … ani jedny nepremokli, tento rok mame znovu Superfit, pretoze boli lacnejsie (aj ked sa mi pocitovo paci viac Lowa)
Superfit bol podla mňa úzky, teda aspoň tie čo som videla a čo sme aj mali. U nás najlepšie na zimu demar mammut a pegres zimné topánky, nepremokli nikdy.
ktore troje vam premokli? ak nove z obchodu a mali byt nepremokave, tak reklamuj a vratia ti peniaze
@mama4444 ja len ze pokial si kupila troje a maju aspon jedny nejaku membranu stacilo by ich poriadne naimpregnovat sprejom na outdoorove topanky.
@mama4444 mňa by muž hnal, za troje nahouby topánky... Naimpregnujte, dačo vydržia.
Lidl-snehule.Predok majú gumový,nepremokne.
@mama4444 Columbia rozhodne.Drahe,ale ak kúpiš aj z bazára sú v super stave,to sú nezničiteľné a kvalitné boty.Kupujem už asi 6ty pár od puberťáka až po najmenšiu.a
@larazivago
@andrejka1212
@andrejka1212 mam 2 sprej minuty co ich imregnujem 🤦🏻♀️ v
Nejako nerozumiem ako moze premoknut, ked nie mokro nesnezi ani neprsi, nebude to tym,ze ma mokro vo vnutri preto,ze sa jej noha spoti?
@mama4444 sorel, merrel. ale tak snad to nemyslis tak, ze do nich napustiš vodu?🙂
Superfity sa vyrábajú v 3 šírkach chodidla - W Weit (široké), M Mittel (stredné), S Schmal (úzke). Roky kupujem len túto značku a doteraz maximálna spokojnosť.
Columbia