10 měsíční synek přelézá z postýlky

mellisek
27. okt 2013

Mamičky potrebuju opravdu POMOC a RADY co teď mám delat.
Muj syn ted 7dmyho bude mit 10set mesicu. Postylka je nejnize co se da.. A ten muj malej cipera! To uz dvakrat prelezl nebejt u nej tak mi spadne a buh vi co bude. Mam strach ho tam nechat spat bo se mi jeste v noci budi... a aby nespadnul ze strachu spi v kocarku... protoze tam ho prifixuju pasama ale jsem hotova.. proste... :X

hradnapani
27. okt 2013

@mellisek strach ti nepomoze, dieta jednoducho bude tu postel preskakovat. Treba zabezpecit okolie, takze rozne matrace,vankuse naokolo. A za chvilu sa to nauci tak bezpecne preskakovat, ze sa budes len cudovat. Alebo daj bocnicu nizsie, aby odtial lepsie vyliezol a hore ju dvihaj, az ked zaspi, aby nevypadol zo spanku.
Mam sesternice dvojicky a tie uz tiez pred rokom vyskakovali z postielok ako opicky 😀

mellisek
autor
27. okt 2013

@hradnapani No prave ze ikdyz je to nejnizsi ta postylka ma cca 1,20m cize se bojim co se styne kdyz blbe spadne, tak premyslim ze vyberu matracku a dam ho lahnut na zem ...

filipb
27. okt 2013

@mellisek tak,tak hradnapani má pravdu 🙂 Vyber tyčky z postielky aj sa ti dá, ak nie tak vankúše, matrace a všetko mäkké. Moje drobátko vypadlo 1x asi pred dvoma týždňami - má 16 mesiacov a skoro som skolabovala. Teda to už bolo ráno a zobudila som sa na buchot. Už mi ani kávu nebolo treba 🙂

anjelicek26
27. okt 2013

@mellisek - no tak ak prelieza, postielke odzvonilo. Moji to spravili zo dva krat a bolo rozhodnute... vybrat tycky ak sa da, a ak sa neda, tak madrac na zem alebo nizucku postielku zo zabranami.

hradnapani
27. okt 2013

@mellisek aj to mozes, mne tak syn spava poobede, na malom matraci v obyvacke. Ale nie je to bohvieco, lebo obcas sa mi kotula v spanku po celej izbe, takze aj tak to treba nejako poobkladat. A aj kvoli prievanu a tak to nie je bohvieco.
Ale to mate nejaku velmi vysoku postielku, nie? Tych 1,2 metra to mas na mysli, ze to je vzdialenost medzi matracom a zemou? alebo vrchna cast tyciek od zeme?
nasa postielka ma matrac od zeme nejakych 30 cm, takze ked vyberiem bocnicu uplne a k postielke , (vlastne kusok pod nu) pristavim matrac alebo hrube vankuse, tak je to celkom ok, aby sa dieta nedobilo uplne.
Neboj, to mas len teraz strach, ale to ta casom prejde.
Ale celkom zivo si pamatam, ked sa mi syn zacal stavat na gauc a skakat hlavicky dole 😀 to som bola cela zelena a mala som chut cely byt vyprazdnit.

mellisek
autor
27. okt 2013

@filipb
@anjelicek26
@hradnapani

Diky moc no ono to je celkova vejska, cize se fakt bojim diky za vsechny rady uvidim co udelat zatim mi prijde nejlepsi to bud vyndat matracku a dat ho na zem nebo polozit spodni, to co drzi matrac na zem no uvidim co bude 🙂)
DIky fakt za rady hodne se mi ulevilo