Mam mikrobilinky viac ,akurat som zistila ze je tam spotreba do r.2021 ... myslite ze by mi to nevzislo? Este som spotrebu na semenach nevidela
@lindayaaa no ono klíčivosť tých semienok sa zvykla rokmi znižovať v závislosti do druhu a iných faktorov... Nemá sa tam čo vyslovene pokaziť len ti nemusia vyklíčiť resp. Ich vyklíči menej ako v prvý rok povedzme..
no dakujem baby som opäť o nieco múdrejšia 😊
@lindayaaa gramatika
@lindayaaa mne hrabe? Predtým som ti písala komentáre k veci a nebyť toho, že ťa @veronika150999 upozorní na hrubicu, ani si ju nevšimnem, pretože som sa na ňu nezamerala... keby som vedela, ako sa takto budeš vyjadrovať k ľudom, ktorí ti chcú pomôcť a ktorí ťa slušne upozornia so smajlíkom, že niekto iný má pravdu. tak sem nenapíšem ani čiarku. Smutno, že najlepšia obrana je útok. Čo sa však čudujem, keď som na MK...
Pisem rychlo, preto neovladam kde je ake i/y je moj all time favourite bullshit 🙈
@milanemila nie skor ma to nezaujimalo ci to mam zmazat a nanovo lebo som myslela ze to bude jedno ze sa tu nik nad tym nepozastavi ale opak je pravdou. Ja ovladam gramatiku velmi dobre ale tu budem pisat ako chcem lebo tu su aj tak obycajny ludia.... ale nie tu su profesorky nebojte sa pridete niekde kde napisete nechtiac alebo poviete jedno slovo zle tak dufam ze vas odsudia hned .
@milanemila a neviem preco ty tu nedavas interpunkcne znamienka ked uz sa tu ohanas gramatikou ani makcen ani dlzen divne no haha
@lindayaaa diakritika a gramatika su 2 odlisne veci a neviem kto na telefone pise s diakritikou 🙈 a nominativ pluralu ti tak isto usiel, asi si pisala zas rychlo ;)
Vobec nejde o to, ze si spravila gramaticku chybu, kazdy sa obcas pomyli, ale ked ma niekto na to upozorni, tak si buchnem po cele ze aka som trubka a uslo mi a nie ze vynadam dotycnej osobe do jebnutych.
@milanemila vies ja si nemam preco buchat chybicka sa obcas stane , mne tu aj automaticky opravuje a su to doslova bludy a ked si nevsimnes tak to dopadne takto. a to ze rychlo pisem a ze mi ujdu ruky je fakt. A nieje to vyhovorka
@milanemila vidis ty nominativ pluralu ;) Hanba nech vas facka ale ved vam sa to vrati
@milanemila napríklad ja používam na telefóne diaktriku 🫣 ale nechápem, autocorrect sa dá vypnúť? Bylinky s I ma ani nepustí napísať 🫢
@lindayaaa robila som v záhradkárskych potrebách, na semenách je napísaná spotreba vždy. Tohto roku mi vzišla levanduľa z r. 2017. Skús, pokaziť sa nemá čo. Buď vzídu, alebo nie. Za pokus nič nedáš 🙂