Ratanový záhradný nábytok

gabinka6
10. apr 2024

Prosím, máte niekto ratanove sedenie, kde je jedálensky stôl len z čierneho skla? Páči sa nám jedna zostava, len náš odrádza, že to sklo je len tak položené vo vzduchu na stole. Obvodom sa dotýka ratanu ale pod sklom nie je stôl, iba prázdno. Nepraskne? Je to dosť silné? Rozmer stola je 140x80.

aurinia
10. apr 2024

@gabinka6 nám sa takýto ratan celý popukal. Odporučam radsej došetrit a kúpiť si kvalitný ratan. Nie som istá či sa pytas len na sklo. My sme mali čire sklo. Bolo to ok. Len sme to pretreli okenou. Tmavé bude asi lepšie, nám bolo popod vidieť prach.

lakebabe
10. apr 2024

@gabinka6 my máme takyto už dva roky a celú zimu bol vonku a je v pohode iba par škrabancov kvôli návštevami co si nedali podtacku

gabinka6
autor
10. apr 2024

@lakebabe a má to dobrú nosnosť? Bojím sa, že to pukbe pod tiažou?

lakebabe
10. apr 2024

@gabinka6 práveže som sa aj ja bala a v pohode a u nás sa vôbec naň nedáva pozor mame obrovského psa ktorý do neho pravidelne tresné hlavou zo spodu a nič. Ak keď máme akcie grilovacky deti po tom buchnu taniere jedávame na ňom a pohoda len hovorím je haklivy na skrabance treba dávať pozor na prestieranie pod taniere a poháre. Mame ten istý ešte v malom vydaní pro bazéne a ten není ani skrabnuty
Každé ráno utrem clinom lebo chytá peľ z polí a prach

gabinka6
autor
10. apr 2024

@lakebabe jeeej, super vedieť, ďakujem za info. Veľmi mi to pomohlo 🙏. Len z toho skla máme strach ale asi nemusíme.. Vďaka 😉

lakebabe
10. apr 2024

@gabinka6 hovorím my sme sa báli ale iný sme v takom rozmere nenašli a zatiaľ pohoda co pri našich akciách som až šokovaná len kúp podtacky a prestieranie

gabinka6
autor
11. apr 2024

@lakebabe ďakujem veľmi pekne za radu👍😉. Ratanovu zostavu sme včera kúpili aj hneď pod tácky a prestieranie. Vďaka ešte raz 🙏😘

lakebabe
11. apr 2024

@gabinka6 nie je zač nech sluzi