Plot z pletiva

10. máj 2024

Ma niekto este medzi susedmi plot z pletiva alebo mate betonovy?Tie ktore mate pletivo ako ste si zvykli ze sa so susedmi neustale vidite co robite?

deti95060810
10. máj 2024

máme pletivo. mne to vôbec nevadí - susedov si nevšímam.

cipina
10. máj 2024

Mozes tam dat tu tieniacu "plachtu" a mas sukromie

lakebabe
10. máj 2024

Pletivo - mame okolo 2500 metrový pozemok nemáme šancu to obetonovat a hlavne milujem keď sedím večer v altánku a dívam sa na polia mame za domami len polia toto by mi chybalo. Mame aj bazén a sused ma tiež bazén v rovnakom priestore a v pohode keď sa opalujem kecam so susedou v ich bazéne . Z druhej strany mame chalana co ma kurin tak jedine tam ideme teraz dávať tuje aby sme kury ten kusok nevideli.
Ale my máme sedenie vonku altánok a letnú kuchyňu urobenu tak za zo strany od cesty mame stenu až nás nevidno a to isté z tej strany od suseda takže keď sedime s návštevami nás tam nevidno

natall113
10. máj 2024

Máme pletivo ale máme vpredu tuje, vzadu zelenú plachtu

0silvia0
10. máj 2024

Z jednej strany mame pletivo+zivy plot

autor
10. máj 2024

@deti95060810 takze da sa na to zvyknut?A vychadzate spolu v pohode resp.aj pokecate ci len pozdravite?

autor
10. máj 2024

@cipina pri vetre mi to nepotrha?Je to pevne?

katica06
10. máj 2024

Máme pletivo a je mi fuk čo susedia vidia či čo si myslia

autor
10. máj 2024

@lakebabe presne aj my tak,mame 30 arovy pozemok,z toho 20 je akoby zahrada,kosime sadime tam.Z jednej strany mame susedny dom tak nic nevidno,z druhej strany pletivo(zvykame si teda)a zozadu tu zahradu a za nou pole.Sedime vzadu na stolicke a pozerame na zapad slnka.Len ta jedna strana dufam ze si zvyknem su to novi susedia.

autor
10. máj 2024

@natall113 a ta plachta drzi aj pri vetre?

autor
10. máj 2024

@0silvia0 dakujem takze ste si zvykli my mame len to pletivo zatial

autor
10. máj 2024

@katica06 a vychadzate spolu dobre resp.aj pokecate alebo sa len pozdravite?My si zvykame a dufam ze si zvykneme

slavomira236
10. máj 2024

Na nasej ulici na nasej strane maju vsetci pletivo. Mam susedov z 3stran nevadi mi to..zospodu byva hlucha pani vychadza skoro rano alebo az vecer .sused dalsi vedla nas tu nebyva ale je tu kazdy den ma zahrade sp zenou sadia. Pomahame si. Ked som na zahrade kecam aj s dalsou susedou ktora byva za nim. Dalsi sused ma len travu stromy takze ho vidim len ked kosi

lakebabe
10. máj 2024

Uvidíš kto príde my sme traja v slepej ulici chvalabohu vychádzame. Pre mňa bolo dôležité mať urobene sedenie aby tam nebolo vidno, lebo sused to nemá zastenene a keď sedia s návštevou sú ako vo výklade to som nechcela, mame často návštevy tak dve steny sú super na odhlucnenie, aj proti vetru a na sukromie.
Ale záhrada je v pohode keď sa stretneme na dvore pokecame pozdravime
Predtým sme mali tu zelené textílii ale nám to vietor strhaval už to mame len tam kde je ten kurin kúsok ale dáme tam teraz tuje.
Ale zas vzťahy super suseda poda cez plot bednicku so zeleninou z jej záhrady ja jej kolac, guláš...

slavomira236
10. máj 2024

Ja si rada pokecam zo susedmi ..

simsalabim
10. máj 2024

Mame pletivo a iba na casti mame plachtu. Prave preto, aby sme sa so susedmi videli a mohli prehodit par slov, podat si kolac atd.

0silvia0
10. máj 2024

Cez ten zivy plot nie je nic vidno, ale muz sa dohodol so susedom, ze svoju stranu si budu strihat oni. Mne by vadilo keby tam ten zivy plot nebol. Susedia tam maju bazen, nepotrebujeme sa tam okukat navzajom.

autor
10. máj 2024

@slavomira236 dakujem takze uplne v pohode sa da byvat

autor
10. máj 2024

@lakebabe jaj tak to mate super ze tak vychadzate.

autor
10. máj 2024

@simsalabim tak to mate super teda nevadi ze sa navzajom vidite stale ked ste von

natall113
10. máj 2024

Áno, zatiaľ s ňou nebom problém

autor
10. máj 2024

@0silvia0 sak toto.Mojmu muzovi je to jedno ze sa vidia ale ja som ina ja si neviem zvyknut ale tak snad casom bude dobre a zvyknem si a nebudem si vsimat co sa deje vedla a oni zasa co sa deje u nas

autor
10. máj 2024

@natall113 dakujem

lakebabe
10. máj 2024

Tak v rámci vzťahov si všetci skoro všetko tolerujeme. Oni nám návštevy akcie v noci bazén my im kuriny, traktor atď. Všetci sme v pohode ale zas domy nemáme vôbec blízko pri sebe ze by sme si videli do okiena rusili sa ked sedime večer von nas vobec nepocut. To je výhoda veľkých pozemkov , keby som kdesi v tých moderných štvrtiach dom na dome asi dám betón

autor
10. máj 2024

@lakebabe domy mame obaja vpredu tak akurat od seba no dufam ze si zvyknem

lakebabe
10. máj 2024

Určite neboj sa skus sa normálne zoznámiť a uvidíš čo budú zač možno nakoniec super

pe_mi
10. máj 2024

Plastové vsuvky sme dali medzi pletivo,také dlhé hady z plastu.neviem,či mi rozumieš 😀😀

katica06
10. máj 2024

Bývame tu 15rokov , z prava 7rokov bývali dôchodcovia s nimi som sa iba zdravila, potom 5rokov nikto teraz 3r mám vekovo bližších susedov tak aj pokecáme aj sa navštevujeme, zo zadu tiež dôchodcovia ale tí sú super, z ľava je druhým dom a garáž tak nevidno

isis234
11. máj 2024

Mali sme pletivo, z jednej strany vinič. So susedmi sme sa pozdravili, keď bol čas, porozpávali. Nám to nevadilo. Ja som v plavkách pracovala- aj som sa opálila. Suseda tiež.
Tieniaca plachta sa ti nepotrhá. Pripevni ju i hore k pletivu.

autor
11. máj 2024

@pe_mi fuha o tom pocujem prvy krat