Mozno je to pre vas smiesna otazka, ale tie, ktore ste doma na rodicaku a mate na starosti zahradu + interier, ako to zvladate? My sa snazime co najviac porobit von (ja a deti), ked je krasne pocasie, stale kosenie, sadenie, okopavanie, nieco burame, upravujeme /po predoslej majitelke/ a ja nestiham varit, skladat pradlo, dokonca ani upratovat. Potrebujem si lepsie zorganizovat cas a chcem rady. Vecer uz len dam sprchu a padnem za vlast. Muz je velmi vytazeny, toto je na mne. Dakujem
slow cooker alebo tlakovy hrniec a mas obed bez starosti ..pripadne navarit na dva dni a obden v zahrade pripadne poobede ... sadit len minimum co naozaj ziete a zvysok ako okrasna zahrada ...
Podobne ako vyššie, keď mám prácu vonku, tak interiér čaká 😀
ale keďže variť treba, tak väčšinou som ráno v záhrade, potom o desiatej idem dnu variť obed, kým sa varí, tak povysavam, urobím čo treba nutné vnútri a poobede zase vonku až do večera
Však netreba každí deň variť. Treba navariť na 2 dní. Ani na záhrade netreba robiť vkuse každí deň od rána do večera. Upratovať tiež netreba nonstop, treba si udržať poriadok a nebude bordel.
Nedá sa robiť aj v záhrade aj v dome naraz. Mám to podobne. Keď je priaznivé počasie, milujem prácu v záhrade a zanedbávam interiér a keď je škaredé počasie, tak dobieham domáce práce. A keď mi bordel prerastá cez hlavu (rada mám poriadok), vezmem si v piatok dovolenku, ráno vypijem kávu a zapnem "vrtulu v zadku"😄. Takže asi som neporadila, ale snáď Ťa povzbudí, že v tom nie si sama.